RATB a extins pe linia 254 proiectul pilot inițiat pe autobuzele expres 780 și 783: câte un controlor pentru fiecare autobuz

Publicat: 14 08. 2012, 16:34
Actualizat: 14 08. 2012, 16:34

Regia Autonomă de Transport București a extins pe linia 254 proiectul pilot inițiat pe liniile expres 780 și 783, un controlor făcând verificări în fiecare autobuz care circulă pe aceste trasee.

Proiectul pilot inițiat de RATB a început în luna iulie, pe liniile expres 780 și 783, fiind apreciat de călătorii care circulă pe traseele respective, se arată într-un comunicat de presă de marți al Regiei Autonome de Transport București.

Potrivit reprezentanților RATB, proiectul dorește îmbunătățirea serviciilor oferite călătorilor, prin aplicarea unor noi proceduri de monitorizare a activității de control și crearea unor condiții de transport civilizat.

„Ca urmare a aplicării noii metode de monitorizare a activității de control, călătoriile frauduloase pe aceste linii au fost eliminate, iar validările au crescut semnificativ. De asemenea, s-a înregistrat și o creștere a încasărilor la punctele de vânzare situate pe traseul liniilor expres, datorită prezenței permanente a agentului de control în mijloacele de transport”, a precizat RATB.

Astfel, proiectul a fost extins și pe linia 254, iar în perioada următoare va fi implementat pe toate liniile de transport public ale RATB.