Româncă, victima unei familii din Spania: Au violat-o ca să o lase însăcinată și să îi răpească copilul!

Româncă, victima unei familii din Spania: Au violat-o ca să o lase însăcinată și să îi răpească copilul!
„A lovit-o cu cureaua peste cap”. Proaspăt ieșit din arest, un tată a revenit acasă și și-a violat fiica minoră care îl reclamase pentru abuz / Sursă FOTO: Shutterstock - caracter ilustrativ
Publicat: 08/10/2020, 10:16

O româncă a fost violată de un cuplu din Spania care voia să o lase însărcinată și să îi răpească copilul deoarece partenera bărbatului nu putea avea copii.

Un cuplu riscă o pedeapsă cumulată de aproape 40 de ani de închisoare pentru violarea unei femei pe care au luat-o în casa lor cu presupusa intenție de a o lăsa însărcinată și, ulterior, să-i ia copilul, relatează elperiodicomediterraneo.com.

Victima a declarat că i-au oferit bani pentru că femeia din cuplul spaniol nu putea avea copii și a relatat cum inculpatul a violat-o de două ori și povestit cum a fost agresată sexual și cum a fost amenințată cu ce ar putea păți dacă ar refuza.

Au violat-o ca să o lase însăcinată și să îi răpească copilul!

La rândul lor, ambii inculpați au negat faptele din procesul desfășurat în dimineața zilei de 6 octombrie în Secția a III-a a Curții Provinciale din Valencia și au calificat drept „suprarealist” faptul că au vrut să o lase însărcinată pentru a-l păstra pe nou-născut. Cu toate acestea, ambii au recunoscut că au avut relații sexuale cu victima, deși susțin că au fost consensuali.

Argumentele pe care le-au declarat inculpații referitoare la modul în care au întâmpinat-o pe românca în vârstă de 36 de ani în iulie 2017 în casa lor din Valencia nu au fost foarte convingătoare.

Gheorgue LM, în vârstă de 39 de ani, pentru care procurorul cere o pedeapsă de 21 de ani de închisoare pentru două infracțiuni de viol, leziuni și o infracțiune împotriva integrității morale, susține că a dus-o acasă pentru că cineva a vrut să o violeze. „Pentru că i-am dat o mână de ajutor unei femeie de la țară”, a argumentat el.

Românca, amenințată cu moartea

În aceeași zi, ambii au întreținut relații sexuale, fapt recunoscut atât de inculpat, cât și de victimă, care recunoaște că în acea primă ocazie au fost relații consensuale. Acuzatul recunoaște că, în perioada în care a locuit cu ei, a avut relații sexuale cu victima, dar cu acordul soției sale, care participa și ea.

„Dar doar sărutări, fără jucării sau ceva”, a spus inculpatul, râzând în ciuda gravității faptelor de care este acuzat.

Victima susține că a plecat să locuiască cu ei pentru a lucra ca menajeră și că, după câteva săptămâni, i-au oferit 100.000 de euro pentru a rămâne însărcinată și a le da copilul. Aceasta a refuzat și atitudinea față de ea s-a schimbat, acuzata fiind deosebit de violentă, deoarece a sărit în apărarea partenerului ei. Și aceasta este urmărită penal și riscă 19 ani de închisoare din cauza unui episod de violență sexistă.

Victima a fost bătută și amenințată cu cuțitul

De asemenea, bărbatul acuzat a afirmat că au avut-o controlată și amenințată cu moartea. De fapt, româncei i-a fost frică de acest, în ciuda faptului că Poliția Locală și Garda Civilă au fost la casa acuzaților după ce au fost alertate de vecini după două episoade violente. Însă atunci aceasta nu a avut curajul să le spună ce se întâmplă.

La rândul ei, acuzata a încercat să-și acopere fostul partener, dând asigurări că nu l-a văzut niciodată lovind victima sau pe ea, dar a sugerat că era foarte condiționată de el.

„M-a deranjat că se culcă cu ea, dar în acel moment am preferat să nu spun nimic pentru că o respectam foarte mult”, a mărturisit femeia acuzată în vârstă de 45 de ani, care a insistat că poate avea copii.

Faptele au fost descoperite pe 29 iulie 2017 după un ultim atac în care inculpatul ar fi lovit-o în cap și ar fi amenințat-o cu un cuțit pe româncă. Victima a reușit să-i telefoneze mamei sale și i-a povestit calvarul prin care trecea.

Polițiștii care au venit la domiciliu după ce au fost alertați de mama victimei spun că victima era foarte supărată și părea că se află sub influența unui tip de drog. Agenții nu au găsit niciun test de sarcină în clădire, deși l-au auzit pe acuzat comentând partenerului său că nu vor mai putea avea un copil cu victima, pentru că ar trebui să o dea afară din casă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
EXCLUSIV: Cât plătesc românii pentru o sticlă de apă plată în restaurantele din București. Prețurile...
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Alex Ciucu, surprins cu amanta în plin proces de divorț. Ar fi ținut-o ascunsă timp...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
O nouă specie de dinozauri este printre cele mai mici descoperite vreodată