O fetiță de 12 ani din Caraș-Severin era violată, de un an și jumătate, de concubinul mamei și tatăl acestuia. Femeia i-a reclamat abia acum la Poliție

O fetiță de 12 ani din Caraș-Severin era violată, de un an și jumătate, de concubinul mamei și tatăl acestuia. Femeia i-a reclamat abia acum la Poliție
Șase luni de închisoare pentru un antrenor de tenis care a violat o minoră de 11 ani
Publicat: 29/07/2020, 16:10
Actualizat: 29/07/2020, 16:50

Doi bărbați de 29 și 56 de ani, din comuna Șopotu Nou, județul Caraș-Severin, acuzați că ar fi constrâns o minoră de 12 ani să întrețină relații sexuale cu aceștia, au fost reținuți marți, 28 iulie, pentru 24 de ore.

Măsura a fost dispusă de polițiști de la Secția 6 Poliție Rurală Bozovici, același județ, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița.

Miercuri, 29 iulie, cei doi au fost prezentați Judecătoriei Oravița, cu propunere de arestare preventivă, instanța admițând propunerea și dispunând arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Polițiștii au fost sesizați, ieri, în jurul orei 13, chiar de către mama minorei despre faptul că concubinul său și tatăl acestuia, care locuiesc la aceeași adresă cu cele două, ar fi întreținut relații sexuale cu minora, în repetate rânduri, în perioada februarie 2019 până pe data de 24 iulie.

În acest caz, a fost informată de urgență Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Caraș-Severin. Totodată, a fost efectuată o expertiză medico-legală, concluziile preliminare ale medicului legist confirmând suspiciunile existente în cauză.

Polițiștii, sub coordonarea procurorului, continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, în scopul tragerii la răspundere penală a persoanelor vinovate.

Cei doi bărbați vor fi plasați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, dar pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Caz cutremurător la Brăila: Fetiță de 10 ani, ademenită de doi bărbați într-o locuință și violată

O fetiță de 10 ani a fost ademenită de doi bărbați într-o locuință din Brăila și violată, anul trecut, în luna noiembrie. Potrivit unui comunicat transmis  de Poliția Brăila, oamenii legii au fost sesizați de medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Brăila că o femeie din oraș s-a prezentat împreună cu fiica sa, în vârstă de 10 ani, pentru a fi consultată. Femeia a susținut că fata a fost violată.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit că, în cursul zilei de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 18.30, în timp ce fetița se afla într-un cartier din oraș, ar fi fost acostată de doi bărbați necunoscuți și ademenită să meargă într-o locuință din Brăila. Aici, prin violență, ar fi fost obligată să întrețină raporturi sexuale cu aceștia”, arată Poliția Brăila.

La scurt timp de la sesizare, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila au reușit să-i prindă pe cei doi tineri, cu vârste de 20 și 30 de ani, bănuiți de viol.

O fată de 12 ani din Vaslui ar fi fost violată de asistentul maternal. Soția acestuia a încercat să se sinucidă

O fată de 12 ani, din localitatea Giurcani, județul Vaslui, ar fi fost violată de asistentul maternal., în urmă cu aproximativ un an. Autoritățile au aflat despre acest caz de la o femeie care a vrut să se sinucidă și care i-a povestit medicului de pe ambulanță că soțul ei a abuzat-o pe una dintre copilele pe care le au în grijă.

Femeia de 44 de ani, din localitatea vasluiană Giurcani, care a vrut să își pună capăt zilelor, le-a spus medicilor că a recurs la acest gest de supărare, pentru că soțul ei, împreună cu care îngrijește două fetițe luate în plasament, ar fi abuzat-o sexual pe una dintre minore.

„Prima dată a fost o solicitare pentru o femeie de 44 de ani, care a luat mai multe pastile, pacienta nu punea probleme. Pe timpul transportului, întrebată de medic ce a determinat-o să facă acest gest, a spus că a încercat să se sinucidă pentru că soțul ei a abuzat-o de mai multe ori pe una dintre fetele pe care le au în plasament. Echipajul a anunțat Poliția și colegii din Dispecerat și o a doua ambulanță a plecat spre Giurcani, pentru a transporta minora care rămăsese acasă, cea care ar fi fost abuzată, la spital, pentru investigații”, a declarat Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
Cum arată Adi Minune după OPERAȚIA de micșorare a stomacului. E transformat total
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Ultimele informații despre starea de sănătate a Regelui Charles. Palatul Buckingham se așteaptă la ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Burna Boy, pe scena Untold 2024. Artistul a câștigat și un premiu Grammy
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
(P) Cum Poți Utiliza Camera de Inspecție în Viața de Zi cu Zi?