Rusoaică beată criță în avion, pe ruta Moscova-Antalya. Femeia a făcut circ în aeronava plină de pasageri

Publicat: 05 09. 2022, 13:54
Actualizat: 05 09. 2022, 14:07
Sursă Foto/Captură de ecran - Telegram Mash

Rusoaica pusă pe distracție a urcat cu alcool asupra ei în aeronavă. În timpul călătoriei, femeia s-a îmbătat de-a binelea și a făcut un scandal monstru. Stewardesele au vrut să o liniștească, însă nu au avut nicio șansă. 

Călătoriile, un motiv bun pentru unii de a face scene chiar și în văzul tuturor. Este cazul femeii de naționalitate rusă, care a distrus liniștea pasagerilor și a echipajului de zbor, pe ruta Moscova-Antalya.

Fără nicio rușine, femeia a consumat alcool în timpul zborului, astfel încât, aceasta a devenit recalcitrantă și irascibilă foarte repede.

Conform imaginilor apărute se poate observa cum rusoaica, aflată într-o stare avansată de ebrietate, se ceartă cu însoțitoarea de bord, agresând-o verbal pe aceasta.

Încearcă la un moment dat să fie calmată de ceilalți pasageri, însă tentativa se dovedește a fi un eșec, căci femeia nu pare să se oprească, devenind tot mai vocală.

La un moment dat, după cum se vede în imagini, rusoaica a și împins-o pe una dintre stewardese.

Probabil cantitatea de alcool a fost destul de mare, având în vedere că femeia țipa cât să o audă toți pasagerii avionului.

Rușii, campioni la băutură

Alcoolul este o problemă gravă în Rusia.

Alcoolismul fiind considerat o problemă de sănătate publică de conducere care afectează țara în multe feluri.

Un plan guvernamental de restricționare a vânzării de alcool, prin creșterea prețului și interzicerea publicității, a redus consumul cu 43% între 2003 și 2016.

Această scădere a contribuit la creșterea speranței de viață, care a atins un nivel record în 2018, ajungând la 78 de ani pentru femei și 68 de ani pentru bărbați.

La începutul anilor 1990, speranța de viață a bărbaților era de doar 57 de ani, dar în timp, și femeile au început să bea cot la cot cu bărbații.

Populația Rusiei are un consum centrat în jurul băuturilor spirtoase și a alcoolilor puternici, care reprezintă 63% din consumul de alcool, cu mult înaintea berii , atingând maximul la 33%.

Cu toate acestea, cauzele acestei patologii sunt multifactoriale și dificil de izolat, în timp ce tratamentele financiare și încă insuficiente sunt lungi, complicate și riscul de recidivă este semnificativ.

În ultimii ani, tot mai multe femei au început să bea tărie aproape zilnic.