Scenariu de telenovelă. Un bătrân de 83 de ani din Iași i-a cerut unei tinere de 17 ani să facă sex cu el în schimbul unei sume de bani. Ce a pățit octogenarul

Publicat: 04 09. 2019, 14:19

Totul s-a petrecut pe 20 februarie 2017, când Emil C. se plimba prin Parcul Copou cu câinele său. Bătrânul de 83 de ani a văzut-o, pe o bancă, pe Ana Maria T, scrie Ziarul de Iași.

Atunci, hoața avea 17 ani, iar octogenarul i-a propus să meargă cu el acasă pentru a-l ajuta la treabă. Bătrânul locuiește într-o casă din apropierea parcului, astfel că a ajuns cu aceasta acasă în mai puțin de trei minute.

„După ce au intrat în locuință, în dormitorul aflat pe partea dreaptă a holului de acces, persoana vătămată a propus inculpatei să întrețină relații sexuale, aceasta refuzând. Imediat, persoana vătămată a mers într-o încăpere alăturată, în sufrageria imobilului, de unde adus un plic în care se aflau mai mulți bani, pe care i-a numărat în fața inculpatei, aceasta observând că în plic se afla suma de 18.000 lei”, se arată în motivarea deciziei luate de Judecătoria Iași.

Bătrânul i-a dat tinerei 200 de lei ca să cumpere băutură. Ana Maria T. a cum­părat whiskey, suc și țigări și s-a întors, însă tot nu a vrut să facă sex cu octogenarul. Totuși, „profitând de faptul că persoana vătămată nu era atentă, a sustras plicul în care se afla suma de bani din sertarul aflat pe pat”, au declarat judecătorii.

Adolescenta nu a pierdut timpul și a oferit bani bunicii și unui frate, dar și-a cinstit și iubitul, cu care a petrecut la o pensiune din Iași. Cu restul de bani a jucat la jocurile de noroc.