Scene fierbinți în Brăila. Un bărbat și o femeie au fost filmați în timp ce făceau sex pe marginea șoselei în plină zi – VIDEO

Publicat: 08 05. 2019, 15:41

Cuplul a întreținut relații sexuale pe Calea Călărașilor, o șosea intens circulată din Brăila, în văzul șoferilor care treceau, scrie Obiectiv Vocea Brăilei.

Filmulețul în care un bărbat și o femeie întrețin relații sexuale chiar pe marginea șoselei a fost postat luni seară pe Facebook.

Din imagini se vede cum cei doi au decis să facă sex, pe spațiul verde de lângă un gard, deși mașinile treceau una după alta pe șosea și oamenii vedeau tot. Mulți șoferi, distrați sau indignați de cele văzute, chiar îi claxonau insistent, însă amorezii își vedeau liniștiți de ale lor.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la amorul din stradă. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și i-au identificat pe cei doi amorezi, fiind vorba despre un bărbat de 34 de ani din Brăila și o femeie de 48 de ani din județul Călărași, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Polițiștii au întocmit două dosare penale pentru ultraj contra bunelor moravuri și continuă cercetările în acest caz.

Foto: Captură