Șeful PSD Cluj, Liviu Alexa, filmat în timp ce bea spirt: „Eu cu frații mei pe barosăneală. Voi sunteți săraci cu frigiderele voastre de brânză topită!” VIDEO

Publicat: 02 12. 2019, 13:23

Alexa este un personaj controversat. Asociația Profesioniștilor de Presă Cluj a cerut în octombrie conducerii PSD să restabilească o comunicare decentă între PSD Cluj și jurnaliști.

Liviu Alexa este extrem de acid la adresa ziariștilor care îndrăznesc să îl critice, scrie g4media.ro.

Acesta a jignit-o dur pe Cristina Burciu, o deputată PSD care a anunțat că va vota guvernul Orban.

Într-un interviu acordat ziarului pe care îl conduce, Alexa a declarat că Burciu „este o amibă politică, care nu are capacitatea de a lua decizii politice de capul ei, ea fiind o mătușică de 50 de ani urcată de la curul vacii spre deputăție. Proxenetul său politic, primarul Cristian Matei e adevăratul creier al acestei decizii”.

Liviu Alexa și-a continuat atacul la adresa lui Cristian Matei, edilul din Turda: „În realitate, în sufletul său de consumator de băuturi alcoolice, Matei avea sămânța frustrării că nu a ajuns el președinte la PSD Cluj… Matei, proxenetul politic care azi și-a pus o slugă, pe Cristina Burciu, să trădeze PSD”.

În data de 24 noiembrie, deputatul social-democrat Horia Nasra îi cerea lui Alexa să demisioneze deoarece a obținut un „rezultat dezastruos” la alegerile prezidențiale, la nivelul județului.

foto: captură