Situație de cascadorii râsului la Brăila. Bărbat dat în urmărire națională, prins la coadă la moaștele Sfântului Nicolae, după ce a făcut scandal

Redactor:
Corespondenti
Situație de cascadorii râsului la Brăila. Bărbat dat în urmărire națională, prins la coadă la moaștele Sfântului Nicolae, după ce a făcut scandal
Detalii pe Gândul.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani participa la pelerinajul organizat de Arhiepiscopia Dunării de Jos și Protoieria Brăila.

El a atras atenția jandarmilor deoarece se manifesta zgomotos la coadă la moaștele Sfântului Nicolae duse la Brăila și transporta un bagaj voluminos.

Jandarmii l-au legitimat și au aflat că bărbatul din localitatea Siret, județul Suceava, figura în bazele de date ca persoană urmărită național, asupra sa fiind emis un mandat de arestare.

„Miercuri seara, pe timpul asigurării măsurilor de ordine publică la Biserica Sfântul Ierarh Nicolae, cu ocazia pelerinajului organizat de Arhiepiscopia Dunării de Jos și Protoieria Brăila, prilejuit de aducerea moaștelor Sfântului Ierarh Nicolae, jandarmii din dispozitivul de asigurare a măsurilor de ordine publică au observat un bărbat care avea asupra sa un bagaj voluminos și prin comportamentul său tulbura buna desfășurare a evenimentului. În urma legitimării acestuia s-a identificat persoana ca fiind B.I.D., în vârstă de 30 ani din loc. Siret, jud. Suceava”, a anunțat Jandarmeria Brăila.

Direct de la moaște, suceveanul a fost dus de jandarmi la sediul Poliției Brăila.

Bărbatul a fost predat polițiștilor brăileni și de acolo a ajuns în închisoare.

„Bărbatul are de executat o pedeapsă de șase ani și două luni de închisoare pentru mai multe infracțiuni de furt făcute în România și în Grecia. Polițiștii brăileni au pus în executare mandatul iar bărbatul se află acum în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

Conform legii, bărbatul poate solicita ispășirea pedepsei la un penitenciar din apropierea localității de domiciliu.

Inchide