Șofer prins de radar cu 186 km/h în București. Vitezomanul a rămas fără permisul de conducere

Șofer prins de radar cu 186 km/h în București. Vitezomanul a rămas fără permisul de conducere
Sursă Foto - Facebook
Publicat: 26/09/2022, 11:10
Actualizat: 26/09/2022, 11:35

Un șofer din București a fost oprit de poliție, în centrul orașului, după ce radarul l-a înregistrat cu 186 km/h. Polițiștii spun că este un record de viteză al ultimilor șapte ani.

Vitezomanul a fost depistat pe Bulevardul Aviatorilor, duminică seară, în apropierea sediului Guvernului. Ofițerii de poliție spun că este un record de viteză al ultimilor șapte ani.

„25 Septembrie 2022, ora 12.01, Sectorul 1, București, cer senin, asfaltul uscat, condiții favorabile pentru decolarea unui avion și-n același timp pentru producerea unui accident rutier pe drumurile publice în cazul rulării cu o viteză de 186 km/h. Atenție, limita pe sectorul de drum respectiv este de 60 km/h”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Poliției Capitalei.

Bărbatul a rămas fără permis de conducere și are de plătit o amendă de 1.300 de lei.

Șoferul a fost oprit la timp de “turnul de control al Brigăzii Rutiere” înainte ca siguranța participanților la trafic să fie pusă în pericol.

În plus, dreptul de “a pilota” i-a fost suspendat pentru 120 de zile. Potrivit postării de pe Facebook, au rămas fără permis alți 14 conducători auto, după doar câteva ore de acțiune.

Conducătorii auto din România, inconștienți de riscul din trafic

De cele mai multe ori, avertizările polițiștilor sau chiar incidentele care se petrec în trafic nu au niciun impact asupra șoferilor români.

Motiv pentru care, aceștia gonesc pe șosele fără a da vreo importanță regulilor din circulație.

Un bărbat de 46 de ani, șofer al unui autoturism Ferrari, a rămas fără permisul auto, în urmă cu două luni, după ce a fost prins conducând cu 230 km/h pe A1.

”La data de 26.07.2022, polițiștii din cadrul Brigăzii de Poliție Autostrăzi – A1 Deva – Nădlac au depistat în trafic, pe A1 la km 431, calea 2, sensul de mers Lugoj – Deva, în apropierea localității Margina din județul Timiș, un bărbat de 46 ani, care ar fi condus un autoturism cu viteza de 230 km/h pe un sector de drum limitat la 130 km/h”, se arată în comunicatul Poliției.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase