Tânărul împușcat în stil mafiot la Roma și unul din răniți sunt din comuna gălățeană Ghidigeni

Publicat: 15 02. 2012, 10:31
Actualizat: 11 06. 2012, 21:44
Tânărul împușcat în cap și unul dintre cei doi tineri răniți în reglarea de conturi de la Roma sunt din comun gălățeană Ghidigeni. Florin Batog, tânărul de 20 de ani împușcat în stil mafiot la Roma, plecase în luna mai în Italia. Orfan, tânărul fusese crescut de o mătușă cu care a vorbit ultima oară la telefon vinerea trecută.

Tânărul împușcat în cap și unul dintre cei doi tineri răniți în reglarea de conturi de la Roma sunt din comun gălățeană Ghidigeni. Florin Batog, tânărul de 20 de ani împușcat în stil mafiot la Roma, plecase în luna mai în Italia. Orfan, tânărul fusese crescut de o mătușă cu care a vorbit ultima oară la telefon vinerea trecută. Acesta spune că nepotul ei muncea în construcții și nu-și explică în vreun fel cauza morții.

În același incident a fost grav rănit și Daniel Stoica (24 de ani), tot din Ghidigeni.

Cel de-al doilea rănit în reglarea de conturi de joi, din Italia, este originar din comuna vrânceană Pufești, iar familia acestuia spune că nu a fost anunțată de vreo autoritate în legătură cu ce i s-a întâmplat tânărului. El se numește Mircea Sava (18 ani), este plecat din România de aproximativ doi ani de zile și a fost grav rănit, joi, el fiind internat într-un spital din Roma.