Târg de joburi în Capitală. 90 de companii oferă 3.000 de locuri de muncă

Publicat: 25 10. 2013, 10:41
Actualizat: 22 10. 2014, 03:42

Studenții, tinerii profesioniști, dar și  angajații cu experiență își pot găsi un job mai bine plătit în cadrul târgului de carieră „Angajatori de TOP”, care se desfășoară astăzi și mâine, la Sala Palatului din Capitală, între orele  10.00 și 17.00.

90 de companii oferă peste 3.000 de locuri de muncă în IT &C, inginerie, servicii, logistică, vânzări, domeniul financiar-bancar, marketing, producție, domeniul juridic, resurse umane, dar și turism. Organizatorii spun că 25% dintre locurile de muncă disponibile sunt pentru candidați juniori, 50% – pentru specialiști, iar 25% – pentru seniori și manageri.

Pentru a aplica la joburile oferite de companii, vizitatorii pot folosi un singur CV BarCODE, sistem lansat în premieră de Angajatori de TOP.

Candidații trebuie să aibă cont pe  www.hipo.ro, să selecteze iconița de descărcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP și să printeze documentul într-un exemplar.  CV-ul BarCODE va fi scanat de angajatori și va rămâne în baza de date, putând fi accesat și după târg.

În cadrul evenimentului, vizitatorii pot participa conferințe tematice și workshop-uri de carieră susținute de companii precum: JTI, IBM, Dell, EY, Mondelez Romania, Rewe, Brainspotting, HP, BRD – Groupe Société Générale, Humangest Group, Genpact, Microsoft, BearingPoint, Accenture, IXIA, Bitdefender, McDonald”s. Lista completă a firmelor participante și detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.hipo.ro.