Teodor Meleșcanu rămâne interimar la Ministerul Justiție

Publicat: 15 02. 2012, 11:58
Actualizat: 21 05. 2012, 05:56
Conducerea PNL nu a discutat, luni, despre situația de la conducerea Ministerului Justiției, Teodor Meleșcanu urmând să asigure în continuare interimatul.

Conducerea PNL nu a discutat, luni, despre situația de la conducerea Ministerului Justiției, Teodor Meleșcanu urmând să asigure în continuare interimatul. "Nu s-a discutat absolut nimic despre norminalizarea de la Ministerul Justiției în ședința de astăzi. Eu rămân interimar", a declarat Teodor Meleșcanu, la finalul ședinței Biroului Politic Central al PNL.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a declarat, vineri, la Galați, că vrea să analizeze motivarea publicată de Curtea Constituțională în Monitorul Oficial în cazul Noricăi Nicolai și abia apoi va lua o decizie în ceea ce privește funcția de ministru al Justiției. Decizia Curții Constituționale în cazul Norica Nicolai – care explică faptul că președintele poate respinge doar o dată, motivat, propunerea premierului de numire a unui ministru – a fost publicată, vineri, în Monitorul Oficial.

 Anterior, premierul Călin Popescu Tăriceanu a declarat că așteaptă ca decizia Curții Constituționale în cazul Nicolai să fie publicată în Monitorul Oficial înainte să transmită Președinției propunerea de numire a lui Teodor Meleșcanu în funcția de ministru al Justiției și a lui Radu Stroe în postul de ministru al Apărării.