TOP 5 ȘTIRI. Cele mai importante știri de duminică, 1 iunie

Publicat: 01 06. 2014, 20:09
Actualizat: 29 07. 2014, 19:49

Știri de interes public sau știri care au stârnit interesul publicului: la finalul fiecărei zile, editorii gândul vă propun TOP 5 ȘTIRI, o oglindă a știrilor de peste zi.

1. De Ziua Internațională a Copilului, gândul v-a prezentat scrisorile pentru România ale unor copii din câteva sate ialomițene, care au fost întrebați cum văd viitorul și ce ar face dacă ar fi președinții României. Răspunsurile copiilor, AICI

2. De asemenea, gândul v-a prezentat povestea lui Ștefan Ilioaica, singurul elev nevăzător din România care beneficiază de ajutorul unui câine special antrenat pentru nevoile lui – labradorul Klint.

3. O altă poveste pe care ați putut-o citi azi în gândul a fost cea a lui Will Sterns, americanul care le aduce românilor reduceri pe telefonul mobil.

4. Echipajul feminin de 8+1 al României a cucerit, duminică, la Belgrad, medalia de aur la Campionatele Euopene de canotaj.

5.  Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite într-un accident rutier produs duminică după-amiază pe bulevardul George Coșbuc din București, în fața Primăriei Sectorului 4. 

ȘTIRI – ULTIMELE ȘTIRI și ȘTIRI DE ULTIMĂ ORĂ, pe GÂNDUL.INFO