TOP 5 ȘTIRI. Cele mai importante știri de joi, 22 mai

Publicat: 22 05. 2014, 21:47
Actualizat: 29 07. 2014, 23:24

Știri de interes public sau știri care au stârnit interesul publicului: la finalul fiecărei zile, editorii gândul vă propun TOP 5 ȘTIRI, o oglindă a știrilor de peste zi.

1. Invitat joi într-o ediție specială a emisiunii Gândul LIVE, Klaus Iohannis a declarat că este pregătit să fie premier, adăugând că regimul Băsescu este de facto ceva de domeniul trecutului și că în prezent „avem de-a face cu regimul Ponta – PSD și mai puțin cu regimul Băsescu”. Interviul, AICI.

2. Pentru a contracara campania care promovează boicotul la Europarlamentare, gândul a făcut o analiză și o listă de motive pentru care trebuie să mergeți duminică la vot – Le găsiți AICI.

3. PRO sau CONTRA AVORT? Cum răspund eurocandidații Macovei, Preda, Weber, Bușoi, Winkler, Boștinaru și Pavelescu.

4. Lovitură de stat în Thailanda, după șapte luni de criză politică. Armata a preluat puterea, suspendând Constituția și destituind Guvernul. Ultimele informații din Thailanda, AICI.

5. Avocatul miliardarului Dan Adamescu, cel care s-a sinucis luni la metrou, avea calitatea de martor în dosarul în care proprietarul Astra Asigurări este suspectat că ar fi dat mită prin intermediari pentru coruperea unor judecători. George Claudiu Dumitru a colaborat cu procurorii DNA, ducând chiar și documente din care ar rezulta că Adamescu și fiul său ar fi dat mită. S-a sinucis la doar 40 de minute după ce a devenit publică informația că patru judecători de la Tribunalul București sunt anchetați pentru corupție. Mai multe, AICI

ȘTIRI – ULTIMELE ȘTIRI și ȘTIRI DE ULTIMĂ ORĂ, pe GÂNDUL.INFO