TOP 5 ȘTIRI. Cele mai importante știri de luni, 16 iunie

Publicat: 16 06. 2014, 21:52
Actualizat: 29 07. 2014, 19:09

Știri de interes public sau știri care au stârnit interesul publicului: la finalul fiecărei zile, editorii gândul vă propun TOP 5 ȘTIRI, o oglindă a știrilor de peste zi.

1. La șase luni de la accidentul de schi suferit, Michael Schumacher a ieșit din coma indusă în care a fost plasat. Sportivul a fost externat din spitalul din Grenoble și transferat la o clinică de lângă casa sa, din Elveția. Într-un interviu acordat gândul, prof. dr. Alexandru-Vlad Ciurea avetizează că, deși ieșirea din comă este o veste foarte bună, Schumacher „nu va mai fi omul performant de dinainte”

2. După o nou[ repriză de negocieri eșuate cu Ucraina privind plata datoriilor către Gazprom, rușii au oprit azi în totalitate livrările de gaze pentru vecinii ucraineni o măsură care riscă să perturbe serios alimentarea Europei. Ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, a dat asigurări, în urmă cu puțin timp, că românii nu vor fi afectați, „nici măcar în lunile de iarnă”, de criza gazelor.

3. Stenograme noi: Judecătorii au confirmat pentru a treia oară că Adrian Duicu făcea trafic de influență în biroul lui Ponta din Palatul Victoria.

4. Interviu gândul cu procuroarea trimisă de Administrația Obama să-i învețe pe români cum să scape de MARELE JAF NAȚIONAL: „Corupția este infracțiunea cu cele mai multe victime”

5. Redacțiile Radio Trinitas și Trinitas TV, sfințite de Patriarhul Daniel cu trafaletul. Toate imaginile, AICI

ȘTIRI – ULTIMELE ȘTIRI și ȘTIRI DE ULTIMĂ ORĂ, pe GÂNDUL.INFO