TOP 5 ȘTIRI. Cele mai importante știri de luni, 4 august

Publicat: 04 08. 2014, 22:25
Actualizat: 03 09. 2019, 01:38

Știri de interes public sau știri care au stârnit interesul publicului: la finalul fiecărei zile, editorii gândul vă propun TOP 5 ȘTIRI, o oglindă a știrilor de peste zi.

1. Principele Nicolae este al treilea în linia succesiunii la tronul României, după Principesa Margareta și mama sa, Principesa Elena. Într-un interviu pentru Gândul, Principele vorbește despre țara sa, despre relația sa cu Regele Mihai și despre felul în care britanicii văd România (Principele Nicolae a trăit până în urmă cu câțiva ani în Marea Britanie).

2. PSD a refuzat invitația PNL de a avea o discuție despre desființarea USL, pesediștii cerându-le liberalilor să-și plătească datoriile către furnizori înainte de a se adresa instanței. Răspunsul liberalilor: „Nu se poate refuza divorțul pe motiv că avem un credit comun”.

3. Oferta mare de job-uri vacante atrage un număr important de candidați care își încearcă norocul aplicând în speranța că vor obține un nou loc de muncă, poate chiar mai bine plătit decât cel anterior. Pentru ACEST JOB de la supermaketul Profi s-au bătut 780 de români. Care este „concurența” la McDonald’s și Auchan și ce SALARII se oferă.

4. Ilie Sârbu, alături de alți trei parlamentari PSD, au depus un proiect legislativ prin care persoanele care au probleme în plătirea creditului ipotecar să fie scutite temporar de executarea silită până se redresează financiar.

5. România ocupă un loc fruntaș la capitolul incidența hepatitei B în Europa, unul din zece români a suferit de această boală, pentru care în acest an s-au alocat nu mai puțin de 100 de milioane de euro. Ce strategii au autoritățile.

ȘTIRI – ULTIMELE ȘTIRI și ȘTIRI DE ULTIMĂ ORĂ, pe GÂNDUL.INFO