TOP 5 ȘTIRI. Cele mai importante știri de marți, 10 iunie

Publicat: 10 06. 2014, 20:55
Actualizat: 29 07. 2014, 19:11

Știri de interes public sau știri care au stârnit interesul publicului: la finalul fiecărei zile, editorii gândul vă propun TOP 5 ȘTIRI, o oglindă a știrilor de peste zi.

1. Lovitură grea pentru Rusia: Bulgaria suspendă conducta South Stream. Cum arată tabla de șah a dependenței europene de gazele rusești, într-o analiză gândul.

2. Cum i-a trimis la plimbare pesedistul Ciprian Nica pe senatorii din SUA intervievați de gândul: „Americanii să-și vadă de corupții lor!”

3. Rețeaua facturilor umflate la curent. Cum își aranja șpaga un șef ANRE: „Am pus acolo semnul egal așa cum ați vrut. Mai era o treabă pe care am intervenit, am mai dres busuiocul”.

4. Dan Voiculescu, fondatorul Partidului Conservator, a primit, marți, o nouă amânare în dosarul în care este acuzat de o fraudă record de 60 de milioane euro. Unul dintre judecători a depus cerere de pensionare. Procesul va fi reluat pe 1 iulie.

5. Accident de muncă lângă Craiova. Un muncitor prins sub pământ a fost decapitat cu excavatorul de un coleg care încerca să-l salveze.

ȘTIRI – ULTIMELE ȘTIRI și ȘTIRI DE ULTIMĂ ORĂ, pe GÂNDUL.INFO