TOP 5 ȘTIRI. Cele mai importante știri de miercuri, 25 iunie

Publicat: 25 06. 2014, 21:16
Actualizat: 03 09. 2019, 22:17

Știri de interes public sau știri care au stârnit interesul publicului: la finalul fiecărei zile, editorii gândul vă propun TOP 5 ȘTIRI, o oglindă a știrilor de peste zi.

1. Ziua a început cu o nouă probă de examan pentru absolvenții de clasa a VIII-a înscriși la Evaluarea Națională 2014. Ce subiecte au primit, care a fost baremul și cum ar fi trebuit rezolvate subiectele, aflați aici.

2. În același timp, în Parlament, s-a votat declarația prin care se cere demisia președintelui Traian Băsescu ca urmare a arestării fratelui său.

3. Totodată, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Laura Codruța Kovesi, a dat în judecată postul Antena 3, pentru afirmații mincinoase „care au creat un grav prejudiciu de imagine și au adus o gravă atingere demnității umane”, și a sesizat CSM și CNA, după afirmațiile făcute în legătură cu dosarul „Bercea – Mircea Băsescu”.

4. Tot, astăzi, șeful Cancelariei premierului, Vlad Stoica, a venit, miercuri, la DNA pentru a fi audiat ca martor în dosarul în care fostul președinte al Consiliului Județean Mehedinți Adrian Duicu este acuzat de trafic de influență.

5. La finalul zilei, Ioan Rus a depus jurământul de ministru al Transporturilor, la Palatul Cotroceni, unde a primit și trei avertismente de la președintele Traian Băsescu.

 

ȘTIRI – ULTIMELE ȘTIRI și ȘTIRI DE ULTIMĂ ORĂ, pe GÂNDUL.INFO