Tragedie în România: tată și fiu, împușcați mortal. Ce a descoperit poliția în casa agresorului care s-a sinucis. UPDATE

Publicat: 03 12. 2016, 10:48
Actualizat: 03 12. 2016, 11:38

Anchetatorii ar fi găsit un atelier de confecționat arme artizanale în subsolul casei în care locuia criminalul de la Palilula, un actor de 28 de ani, potrivit primarului din localitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul care împușcat, vineri seara, patru oameni, dintre care doi au decedat, în localitatea doljeană Palilula, ar fi avut un atelier de confecționat arme artizanale în subsolul casei în care locuia împreună cu concubina sa, afirmă edilul din localitate.

Primarul din Bucovăț, comună de care aparține Palilula, mai spune că nu știa dacă agresorul locuia efectiv în localitate, sau se afla în vizită.

„Știu că a fost plecat împreună cu concubina sa în Germania. Acum o lună bunica fetei a venit la primărie să le facă acte pe casă. El nu prea avea contact cu vecinii. Acum a avut o altercație cu cei doi pe care i-a omorât și apoi a ieșit pe drum și a tras după lume”, afirmă primarul comunei Bucovăț, Marius Cristian Tuță.

Victimele care au decedat sunt Ion și Fabian Trandafir, tată și fiu. Alți doi bărbați au ajuns la spital, unul împușcat în antebraț, altul în obraz.

Potrivit primelor informații oferite de Poliție, tânărul, de 28 ani, din Timișoara, se afla în Palilula, în vizită la o femeie cu care avea o relație. Vineri, bărbatul ar fi avut o stare depresivă și ar fi intrat în conflict cu vecini ai tinerei, pe care i-a împușcat cu un pistol confecționat artizianal.

Agresorul, Dragoș Furtună, în vârstă de 28 ani, din Timișoara s-a sinucis, împușcându-se în cap.