Trei adolescenți au fost electrocutați după ce s-au urcat pe un vagon în Gara Craiova

Publicat: 31 05. 2012, 22:01
Actualizat: 31 05. 2012, 22:01

 

Trei adolescenți din Craiova au fost electrocutați, joi seară, după ce s-au urcat pe un vagon staționat în Gara Craiova, la ora transmiterii acestei știri aceștia fiind transportați la spital, unul dintre ei în stare mai gravă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit medicului Cristina Guță, cei trei au fost preluați de echipajele de urgență și duși la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Craiova.

„Am preluat trei victime, este vorba despre trei adolescenți care s-au urcat pe un vagon și s-au electrocutat. Unul dintre ei are arsuri pe jumătate din suprafața corpului, al doilea are arsuri oculare, iar cel de-al treilea a suferit arsuri minore. Cu toții vor fi investigați la Spitalul de Urgență Craiova. Din punctul nostru de vedere nu le este pusă viața în pericol, mai grav este cel care are arsuri pe jumătate din suprafața corpului pentru că starea lui se poate schimba dintr-un moment în altul”, a spus Cristina Guță.

La fața locului, au ajuns și polițiștii de la IPJ Dolj, aceștia începând cercetările pentru a afla cu exactitate cum s-a întâmplat incidentul și ce căutau adolescenții pe vagonul respectiv.