UCM: Șeful statului are dreptate când vorbește de comportamentul feudal al UDMR

Publicat: 15 02. 2012, 10:09
Actualizat: 08 07. 2012, 16:44
Președintele UCM - Scaunul Sfântu Gheorghe, Gazda Zoltan, a declarat că președintele Traian Băsescu a avut dreptate când a spus că UDMR are "un comportament feudal" în județele Harghita și Covasna, adăugând că dovada este faptul că "UDMR a împiedicat în urmă cu câțiva ani înregistrarea UCM".

Președintele UCM – Scaunul Sfântu Gheorghe, Gazda Zoltan, a declarat că președintele Traian Băsescu a avut dreptate când a spus că UDMR are "un comportament feudal" în județele Harghita și Covasna, adăugând că dovada este faptul că "UDMR a împiedicat în urmă cu câțiva ani înregistrarea UCM".

Președintele UCM – Scaunul Sfântu Gheorghe, Gazda Zoltan, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, că "UDMR a împiedicat în urmă cu câțiva ani înregistrarea Uniunii Civice Maghiare pentru ca organizația să nu poată participa la alegerile locale cu liste proprii", adăugând că, astfel, UCM nu a putut avea reprezentanți în consiliile locale sau primari în administrația locală.

Potrivit sursei citate, primarii independenți sunt discriminați de Consiliul Județean, bugetele locale fiind împărțite potrivit apartenenței politice.

"Din păcate, trebuie să fim de acord cu președintele Traian Băsescu", a spus Gazda. (Mediafax)