Un bărbat bănuit de AGRESIUNE SEXUALĂ la metrou, a fost prins de polițiști, când părea să fie de negăsit

Publicat: 15 09. 2018, 11:44
Actualizat: 25 03. 2019, 23:13

„Ieri, 14.09.2014, în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Brigăzii Transport Public, aflați în continuarea investigațiilor, l-au depistat pe principalul suspect în cazul de agresiune sexuală comis în data de 25.08, la stația de metrou Lujerului. Bărbatul a fost condus la audieri și ulterior reținut. Urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6″, informează reprezentanții Poliției Capitalei.

Potrivit sursei citate, bărbatul are 35 de ani. Acesta este bănuit că ar fi agresat sexual o femeie în vârstă de 28 de ani, în timp ce se aflau în incinta stației de metrou Lujerului.

„Bărbatul a fost depistat pe stradă de către polițiști și condus la audieri. În cursul nopții a fost reținut. (…) Bărbatul nu este din București, defășura anumite activități lucrative în oraș. Urmează ca magistrații să se pronunțe asupra situației lui. (…) Urmează ca, în urma cercetărilor, să se stabilească întregul context în care s-a produs această agresiune sexuală. Vorbim despre o infracțiune prevăzută în Codul Penal, care ar putea fi sancționată cu închisoarea de la 2 la 7 ani”, a declarat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Polițiștii Capitalei au cerut ajutorul cetățenilor pentru identificarea bărbatului bănuit că ar fi agresat sexual o femeie în vârstă de 28 de ani, la stația de metrou Lujerului.

„Poliția Capitalei solicită sprijin pentru identificarea bărbatului din imagini, bănuit de comiterea unei infracțiuni de agresiune sexuală, săvârșită la data de 25 august 2018, asupra unei femei în vârstă de 28 de ani, în timp ce se aflau în incinta stației de metrou Lujerului”, a precizat Poliția Capitalei, printr-un comunicat de presă.