Un bărbat din județul Botoșani, acuzat că a agresat sexual o fetiță de doar 11 ani, a fost reținut. Copila se întorcea de la biserică

Publicat: 06 05. 2019, 11:30

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Botoșani, Maria Carp, agresiunea a avut loc duminică în comuna Frumușica, în timp ce fetița de 11 ani și bunica sa se întorceau de la Biserică. Incidentul a fost sesizat de tatăl fetei.

Potrivit polițiștilor, fata a fost chemată de bărbatul de 42 de ani la domiciliul acestuia, pe motiv că vrea să îi ofere produse alimentare. Cu acceptul bunicii, fata s-a dus în locuința bărbatului.

„În imobil, prin folosirea de amenințări, bărbatul a atins minora în zona organelor genitale, ulterior aceasta părăsind în fugă locul faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, Maria Carp.

Agresorul a fost prins de polițiști și a fost reținut pentru 24 de ore. Bărbatul este acuzat de agresiune sexuală, urmând ca, luni, să fie prezentat instanței de judecată pentru luarea unor măsuri preventive.