Un bărbat din Maramureș, amendat după ce a construit în fața casei un spațiu de vânzare, în jurul unui stâlp de electricitate

Publicat: 23 10. 2019, 17:09

Primarul din Săliștea de Sus, Ștefan Iuga a declarat miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că stâlpul de electricitate se află de zeci de ani în curtea localnicului, urmând să se verifice și cum s-a ajuns în această situație.

„Primăria a aplicat o amendă de 1.000 de lei și a dispus demolarea construcției cu acoperiș ridicată de un localnic în jurul unui stâlp de electricitate. Proprietarul construcției nu are autorizație, nu are nimic, a vrut să își facă un spațiu pentru vânzarea produselor artizanale și tradiționale, cu acoperiș. Nu are ce face, va trebui să se conformeze. Stâlpul este în curtea lui de 30-40 de ani, poate s-a extins cu gardul, vom vedea ce s-a întâmplat”, a spus Iuga.

Demersul edilului din Săliștea de Sus vine după ce pe Facebook au fost postate mai multe fotografii cu construcția ridicată în jurul stâlpului, iar persoana care a realizat fotografiile s-a întrebat dacă proprietarul are sau nu autorizație de construire.

„Construcție în Săliștea de Sus! Eu mă gândesc de unde are autorizația de construcție!”, a scris aceasta.