Un brăilean și-a terorizat vecinii. „Jilava” a făcut ravagii cu maceta în bloc: „Urla că ne taie, că ne omoară” – VIDEO

Publicat: 15 07. 2019, 15:08

Vineri seara „Jilava” și-a devastat apartamentul în care a locuia și a ieșit ulterior în casa scării unde, cu o macetă, a spart mai multe geamuri.

„Zicea că ne taie cu sabia! A făcut praf tot în casă și apoi a ieșit pe scară. Urla și lovea tot ce prindea. Cand i-am strigat de sus, de la etaj, să se liniștească, mai rău a facut. Dădea cu sabia în ce prindea și urla că ne taie, că ne omoară. Câțiva oameni care doreau să iasă din bloc s-au răzgândit cand au văzut ce nebunie era jos”, a povestit un vecin pentru debrăila.ro.

Vecinii au alertat autoritățile, speriați de haosul pe care îl provoca „Jilava”. Autoritățile au venit la fața locului și l-au imobilizat pe bărbatul care făcea ravagii în jurul său.

Bărbatul a fost dus la secție unde s-a ales cu dosar penal și ulterior a fost internat într-un spital de psihiatrie.

Fănel Cocioban este recidivist. Primele infracțiuni le-a săvârșit încă de pe vremea când era minor. Bărbatul a fost condamnat pentru furt și ultraj contra bunelor moravuri și ultraj la polițist.

După ce s-a întors de la închisoare, bărbatul a căpătat porecla „Jilava” și a devenit renumit pentru scenele de scandal pe care lă făcea în bloc.