Un ”călător în timp” spune că trăiește în VIITOR, unde nu există oameni: „Am stat 11 zile în Paris de unul singur”

Publicat: 21 05. 2023, 16:48
Actualizat: 21 05. 2023, 16:49
FOTO - Pexels

Javier, un tiktok-er spaniol a dezvăluit că a călătorit în anul 2027 și a povestit pe platforma de socializare ce a văzut atunci.

Presupusul „călător în timp” a susținut că omenirea a dispărut, deoarece în videoclipurile sale pe care le-ar fi realizat în 2027 nu mai există oameni.

În acele videoclipuri, Javier arată locuri pustii și susține că toate clădirile, mașinile și străzile sunt pustii.

Pe canalul său TikTok @unicosobreviviente, care se traduce ”singurul supraviețuitor”, presupusul „călător în timp” împărtășește imagini cu restaurante și magazine de îmbrăcăminte goale.

El a filmat străzile goale din orașul Valencia și Madrid, din Spania, unde nu se vede niciun om, notează express.co.uk.

Bărbatul vizitează, de asemenea, magazine, centre comerciale, baruri și supermarketuri susținând că este singurul care se află acolo.

Ce i-au propus internauții să facă

Totuși, electricitatea și internetul par să fie disponibile în 2027, deoarece Javier își poate încărca videoclipurile pe platforma de socializare.

Utilizatorul TikTok a călătorit și în alte orașe europene, cum ar fi Paris, unde a filmat străzile goale și chiar Turnul Eiffel și muzeul Luvru fără turiști.

„Am stat 11 zile în Paris de unul singur”, a spus el.

@unicosobreviviente Respuesta a @Layla Layla ♬ Interstellar on Piano – Andy Morris

De asemenea, Javier a filmat benzinării, aeroporturi și gări nefolosite și acceptă și provocări din partea urmăritorilor săi.

Unii utilizatori de social media i-au cerut să intre în interiorul aeroportului sau pe stadionul de fotbal din Madrid.

Alții l-au provocat să se strecoare într-o bază militară spaniolă, lucru pe care l-a făcut într-unul dintre videoclipurile sale, și să se filmeze pedalând în interiorul unui magazin de îmbrăcăminte.