Un copil şi doi adulţi au murit într-un accident produs în Tulcea

Publicat: 13 02. 2022, 16:21
Actualizat: 13 02. 2022, 16:30

Un accident cumplit a avut loc în Tulcea. Un tânăr de 20 de ani lovit un copac de pe marginea unui drum judeţean, iar un copil şi doi adulţi au murit.

Tragedia a avut loc dumincă, 13 februarie. Potrivit Poliţiei Tulcea, accidentul s-a produs pe DJ 222, între Agighiol şi Tulcea.

Conform polițiștilor, tânăr în vârsta de 20 de ani, din Tulcea, care se deplasa către Tulcea, a lovit un copac de pe marginea drumului.

Din nefericire, trei persoane și-au pierdut viața: doi adulți și un copil. De asemenea, șoferul, un adult și un copil au fost răniți.

„În accident a fost implicat un autoturism, în care se aflau patru adulţi şi doi minori, toţi bărbaţi. Salvatorii au acţionat extragerea a doi adulţi, ce prezentau semne incompatibile cu viaţa şi a unuia dintre minori găsit în stop cardiorespirator. Din nefericire, după efectuarea manevrelor de resuscitare a fost declarat decesul acestuia de către echipajul SAJ. Alţi doi adulţi şi celălalt minor au transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Tulcea.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală şi în continuare se efectuează cercetări.