Un român, printre cei 22 de oameni răniți în Spania, după ce podeaua unei discoteci s-a prăbușit. Anunțul oficial făcut de MAE. GALERIE FOTO

Publicat: 26 11. 2017, 17:29
Actualizat: 27 11. 2017, 08:03

„Ambasada României la Madrid urmărește îndeaproape evenimentele legate de incidentul produs, în cursul nopții de 25 noiembrie, la o discotecă din Tenerife, în urma căruia mai multe persoane au fost rănite.

Reprezentanții misiunii diplomatice au întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale pentru a verifica dacă printre victime se regăsesc și cetățeni români. Potrivit primelor date obținute de reprezentanții misiunii diplomatice, până la acest moment, printre persoanele rănite a fost identificat și un cetățean român. Aceasta a fost internat la un spital din regiune pentru îngrijiri medicale”, arată Ministerul Afacerilor Externe, într-un comunicat de presă remis duminică MEDIAFAX.

Cel puțin 22 de persoane au fost rănite, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce podeaua unei discoteci din Tenerife, din Insulele Canare, s-a prăbușit, informează site-ul cotidianului The Guardian. Echipele de salvare au ajuns în clubul din Adeje, situat în sud-estul Spaniei, după ce au fost sesizate că podeaua discotecii s-a prăbușit, iar unii oameni au căzut în gol câțiva metri. Pompierii au evacuat incinta discotecii, iar 22 de persoane au fost transportate la spital.

Majoritatea răniților suferă de fracturi, entorse și vânătăi. Printre răniți se numără și un cetățean român, un belgian și doi francezi.