Un schelet uman vechi de 20 de ani a fost găsit sub podeaua sediului Poliției Locale Sector 4

Publicat: 28 06. 2013, 19:01
Actualizat: 03 07. 2013, 17:19

Un schelet uman vechi de aproximativ 20 de ani a fost găsit, vineri, sub dușumeaua sediului Poliției Comunitare Sector 4, în timpul unor lucrări de reabilitare a clădirii, potrivit unor oficiali din Poliția Capitalei.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat că la sediul Poliției Comunitare Sector 4, situat pe Aleea Ciceu, au mers polițiști ai Serviciului Omoruri, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul București și reprezentanți ai Institutului Național de Medicină Legală.

Potrivit anchetatorilor, clădirea a fost preluată de aproximativ un an de către Poliția Locală Sector 4. Înainte să ajungă în folosința Poliției Locale, imobilul a fost ocupat de Direcția de Asistență Socială Sector 4, care l-a folosit ca azil pentru bătrâni, centru de plasament pentru copii și adăpost pentru oamenii străzii.

Polițiștii și procurorii au deschis un dosar pentru „moarte suspectă”, iar cadavrul va fi expertizat de legiști, care vor încerca să stabilească exact care a fost cauza decesului.

În scurt timp se face ANUNȚUL! Sute de mii de români așteaptă în aceste clipe să vadă LISTELE