Un tânăr din Arad, la un pas de moarte. A fost bătut cu bestialitate, dezbracat și abandonat pe un trotuar

Publicat: 26 08. 2021, 10:52
Actualizat: 26 08. 2021, 10:54
Foto: aradon.ro

Caz șocant în Arad. Un tânăr de 29 de ani a fost bătut cu bestilitate, dezbracat de haine și lăsat să zacă într-o baltă de sânge. 

Tot evenimentul a avut loc în noaptea de 16 spre 17 august și s-a aflat abia acum, rudele băiatului fiind cele care au povestit incidentul, relatează aradon.ro.

„În noaptea de 16 spre 17 august am fost sesizați prin apel SNUAU 112, de către o femeie, despre faptul că în fața imobilului său se află un bărbat întins pe trotuar care este dezbrăcat complet și prezintă leziuni la nivelul feței. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj al ambulanței. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că un arădean de 29 de ani ar fi fost agresat de un alt arădean de 22 de ani în urma unui conflict spontan. Bărbatul de 29 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta”.

Pe de altă parte, rudele tânărului spun că acesta a fost bătut de trei persoane. În plus, tânărului i-au furat telefonul și banii pe care le avea cu el.

Cum s-a ajuns la bătaie

Rudele tânărului au mai declarat că victima se îndrepta spre casă, iar agresorii săi se deplasau în direcția opusă. Aceștia l-ar fi întrebat dacă deranjează, tânărul răspunzând negativ.

„A fost bătut de trei persoane, noi așa știm, și a fost lăsat acolo dezbrăcat, gol. A ajuns inconștient la spital. S-a furat tot de la el: telefon, bani. Ei l-au întrebat dacă îl deranjează, el a spus că nu și atunci i-au zis >. El venea spre casă, ei se îndreptau în direcția cealaltă. I-au luat hainele, să-și ascundă urmele și să-l și batjocorească”, au povestit rudele victimei.

Inițial, băiatul a fost dus la Unitatea de Primire Urgențe Arad, aflându-se în tare de inconștiență cu traumatism cranian, fracturi multiple la oasele de la nivelul feței și plăgi multiple. Ulterior, acesta a fost transferat la Timișoara, la spital, din cauza complexității rănilor, dar și a faptului că tânărul trebuie supus mai multor intervenții chirurgicale.

„Este internat la spital la Timișoara, la maxilo-facial. A fost operat, dar iar îl operează. Doctorul a spus că va dura foarte mult să-și revină. Mănâncă doar cu paiul și doar supe, ceaiuri, tot ce e lichid”, au mai spus rudele tânărului.