Un TIR a lovit frontal un microbuz în Hunedoara. Ce s-a întâmplat cu victimele

Publicat: 03 06. 2016, 14:00
Actualizat: 25 03. 2019, 23:13

Echipele medicale deplasate la Zeicani au preluat victimele și le-au transportat la unități medicale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Un pacient a fost transportat la Spitalul Municipal Hunedoara, iar ceilalți la spitalul din Hațeg de unde, în funcție de diagnosticul medical vor fi transferați la Spitalul de Urgență Petoroșani și Spitalul Județean de Urgență Deva”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara, Călin Dumitrescu.

Potrivit sursei citate, în urma impactului nu a fost înregistrat niciun deces.

Conform polițiștilor hunedoreni, în urma impactului dintre autotren și microbuzul de pasageri au rezultat nouă victime, toate din mașina de transport persoane.

„În urma accidentului rutier a rezultat rănirea a conducătorului microbuzului și a opt pasageri (cu vârste cuprinse între 19 și 64 de ani)”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara, Bogdan Nițu.

În urma verificărilor a rezultat că accidentul a avut loc pe un sector de drum semaforizat.

„Conducătorul unui autotren, un bărbat în vârstă de 61 de ani, din județul Timiș, care circula pe DN 68, pe raza localității Zeicani (tronson de drum în lucru, semaforizat), din direcția Hațeg – Caransebeș, a intrat în impact frontal cu un microbuz care efectua o cursă regulată de persoane pe ruta Timișoara – Târgu-Jiu”, a spus Nițu.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz.

La ora transmiterii acestei știri, traficul rutier între Hațeg și Caransebeș se desfășoară pe un sens de mers, alternativ, fiind dirijat de polițiști de la serviciul rutier.

Pe perioada intervenției echipelor de salvare, traficul rutier a fost complet blocat.