Un vasluian, căutat de poliție după ce și-ar fi ucis soția și rănit fiica, pe care a abandonat-o într-un portbagaj

Publicat: 30 09. 2015, 23:11

Potrivit primelor informații furnizate de polițiștii vasluieni, căutările bărbatului au început după ce o prietenă a adolescentei de 16 ani a sunat la 112 și a anunțat că aceasta a fost tăiată de către tatăl său cu un cuțit și abandonată în portbagajul unei mașini, la marginea unei păduri de lângă localitatea Poienești.

Între timp, rudele bărbatului, care ar fi fost anunțate de către acesta că și-a ucis soția și a rănit-o pe fiica sa, au găsit-o pe adolescentă la locul indicat de vasluian.

Rudele au scos-o pe fată din portbagaj și au urcat-o în altă mașină, iar după câțiva kilometri s-au intersectat cu un echipaj SMURD. Astfel, adolescenta a fost preluată de echipajul medical și transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

„Victima avea multiple plăgi tăiate la nivelul pieptului, mâinilor și spatelui. Minora a afirmat că respectivele răni i-au fost provocate de tatăl său”, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX responsabilul mass-media al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Petru Iftene.

Polițiștii au găsit cadavrul soției bărbatului, miercuri seară, într-un șanț din apropierea localității Cănțălărești, având numeroase plăgi înjunghiate. Anchetatorii au izolat perimetrul, desfășurând cercetări la fața locului.

La ora transmiterii acestei știri, zeci de polițiști îl caută pe bărbatul de 51 de ani.