Unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România vrea să își lanseze o televiziune de business si lifestyle

Publicat: 28 01. 2014, 09:13
Actualizat: 28 09. 2018, 04:30

Societatea M&M Channel SRL din București a solicitat CNA acordarea unei licențe pentru televiziunea TV Life.

Surse din media au declarat, pentru agenția MEDIAFAX, că televiziunea TV Life va avea „un profil tematic, de business și business lifestyle”.

Solicitarea M&M Channel SRL de acordare a licenței pentru televiziunea TV Life va fi analizată marți, apărând pe ordinea de zi oficială a ședinței CNA.

Dacă va primi acordul CNA, televiziunea TV Life ar urma să emită atât pe satelit, cât și prin rețele de comunicații electronice.

Societatea M&M Channel SRL a fost înregistrată la Oficiul Național al Registrului Comerțului pe 8 mai 2013 și are sediul în București.

Asociații societății M&M Channel SRL sunt Triumf Construct SA (90%) și Mihaela-Anca Basarab (10%). Mihaela-Anca Basarab este și administrator al societății M&M Channel SRL, potrivit informațiilor de la Oficiul Național al Registrului Comerțului.

Acționarii Triumf Construct SA sunt Mohammad Murad (99,987%) și Elena Păun (0,013%). Elena Păun este și administrator și președintele consiliului de administrație al societății Triumf Construct SA.

Mohammad Murad este unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România, având mai multe hoteluri în București și la mare. Pe lângă lanțul hotelier Phoenicia, Mohammad Murad mai deține lanțul de restaurante Spring Time și fabrica de conserve Mandy și are investiții în domeniul imobiliar.

CITIȚI MAI MULTE PE ZF.RO