VIDEO. Bărbatul care a pierdut 30.000 de euro într-un supermarket din Timișoara a fost găsit. Cum a dovedit că banii îi aparțin

Publicat: 28 05. 2020, 11:11
Actualizat: 06 04. 2021, 22:28
VIDEO. Bărbatul care a pierdut 30.000 de euro într-un supermarket din Timișoara a fost găsit. Cum a dovedit că banii îi aparțin. sursă foto: Opinia Timișoarei.ro

După zile lungi de căutări, la Timișoara a fost găsit posesor celor 30.000 de euro pierduți într-un supermarket.

Polițiștii au încercat să-l identifice pe bărbatul care a pierdut plicul cu cei 30.000 de euro,  pornind de la imaginile surprinse de camerele de supraveghere, dar totul a fost în zadar. După mai bine de două săptămâni, bărbatul s-a dus singur la Poliția Timișoara cu dovezi că banii îi aparțin, relatează Opinia Timișoarei.

A pierdut 30.000 de euro într-un supermarket din Timișoara.

Oamenii legii l-au întrebat de ce nu a venit imediat după bani, dar bărbatul, de 60 de ani, din Timiș, a spus că nu s-a grăbit pentru că știa că banii lui sunt în siguranță la poliție.

Bărbatul le-a arătat polițiștilor documente care dovedesc că a retras banii din bancă în ziua în care i-a pierdut în magazin.

Cei 30.000 de euro erau într-un plic care i-a căzut din buzunar în supermarket, după ce bărbatul, care nu cumpărase nimic și pentru a nu stă la coadă s-a strecurat pe lângă casele de marcat.

Cum a dovedit că banii îi aparțin

Reamintim că, o angajată a unui supermarket din Timişoara a găsit un plic ce conţinea suma de 30.000 de euro, blocat între roţile unui cărucior de cumpărături. Plicul a fost predat Poliţiei, iar proprietarul este căutat de poliţişti.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Aurora Voicilă, a declarat, vineri, pentru News.ro, că poliţiştii fac verificări pe camerele de supraveghere pentru identificarea proprietarului sumei de bani pierdută într-un supermarket din Timişoara.

Angajata supermarketului a observat că roata unui cărucior de cumpărături folosit de un client este blocată de o hârtie. I-a atras acestuia atenţia, iar când împreună au deblocat roata, au observat că este vorba de un plic ce conţinea suma de 30.000 de euro.