Vosganian: Eficientizarea activităților publice ar putea genera economii de 500 mil. euro la buget

Publicat: 15 02. 2012, 10:18
Actualizat: 24 07. 2012, 08:40
Aplicarea măsurilor de eficientizare a activității funcționarilor publici și plata salariilor prin carduri ar putea genera economii de 500 milioane euro la buget, sumă care ar putea fi alocată proiectelor de investiții, a declarat, joi, ministrul Economiei și Finanțelor, Varujan Vosga

Aplicarea măsurilor de eficientizare a activității funcționarilor publici și plata salariilor prin carduri ar putea genera economii de 500 milioane euro la buget, sumă care ar putea fi alocată proiectelor de investiții, a declarat, joi, ministrul Economiei și Finanțelor, Varujan Vosganian.

"Astăzi am dispus ca de luni să se facă audit în toate ministerele pentru a verifica indicatorii de eficiență. Prin aplicarea măsurilor de eficientizare, plata salariilor prin carduri, precum și prin altele, putem economisi cel puțin jumătate de miliard de euro, sume care vor fi utilizate pentru investiții în 2008, pentru că 2008 trebuie să fie un an al dezvoltării", a afirmat Vosganian, la o masă rotundă privind strategia energetică a României și piețele de energie.

Ministrul a afirmat că a avut discuții cu reprezentanții Asociației Române a Băncilor în privința posibilității efectuării plăților salariale prin card. (Mediafax)