EXCLUSIV | Fostul director al Poștei Române despre Nicolae Ciucă și Florin Cîțu: ”Nu aveau nici 2 ani, 3 ani vechime în momentul în care s-au suit în vârful conducerii” – VIDEO

Publicat: 29/09/2022, 17:12
Actualizat: 05/10/2022, 14:56

În cadrul primei Delegații Permanente a Filialei București a partidului Forța Dreptei, Horia Grigorescu, fost director la Poșta Română în Guvernul Orban a ținut un discurs în care a criticat direcția în care merge actualul PNL.

Horia Grigorescu a amintit momentul care a determinat ruperea grupului condus de Ludovic Orban de Partidul Național Liberal, acuzându-i pe urmașii lui Orban la președinția PNL că au condus partidul pe ”un drum viciat”:

”Pornim pe un nou drum, plin de realizări. Mă uit la toate mesele pline astăzi, în această seară. Văd oameni noi, văd oameni cu experiență, văd liberali autentici, care nu au rămas pe același drum viciat până la urmă, de Cîțu, de Ciucă și alți așa ziși liberali. Ce liberali sunt ăștia? N-aveau nici 2 ani, 3 ani vechime în momentul în care s-au suit în vârful conducerii acestui partid” a declarat Horia Grigorescu criticând noua conducere a PNL.

La această întâlnire a reprezentanților Forței Dreptei – București, filială condusă de deputatul Antonel Tănase, au fost prezenți și Ludovic Orban, actualul președinte al formațiunii politice, foștii miniștri Adrian Oros, Ion Ștefan, Ionel Dancă, deputatul Alexandru Kocsis, dar și alți membri ai birourilor politice.

Surse din interiorul partidului susțin că în luna noiembrie a acestui an va avea loc lansarea oficială a filialei București a partidului.

Forța Dreptei, partidul condus de Ludovic Orban

Forța Dreptei este partidul pe care Ludovic Orban l-a înfiinţat după ce a plecat din PNL. Atât Orban, cât și un grup de parlamentari apropiați de el au părăsit PNL după ce partidul condus de fostul său adversar, Florin Cîțu a decis să facă alianţă cu PSD și UDMR pentru formarea unui nou guvern.

Membrii fondatori ai partidului Forța Dreptei sunt deputații Ludovic Orban, Violeta Alexandru, George Ionescu, Antonel Tănase, Ionel Dancă, Ștefan Ion, Giugea Nicolae, Alexandru Kocsis, Bogdan Boia, Adrian Miuțescu, Constantin Șovăială, Plăiașu Gabriel, Claudiu Chira, alături de senatorii Adrian Oros, Ion Iordache, Florean Ovidiu și avocatul Horia Grigorescu.

Lia Ruscea
Jurnalist Politic
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase