GÂNDUL NEWS. Guvernul vrea să adopte bugetul de stat pentru 2022 până pe 24 decembrie

Publicat: 03/12/2021, 20:30

În fiecare zi, de luni până vineri, de la orele 19.00 și 20:30, vezi cele mai importante știri ale zilei, la GÂNDUL NEWS, o emisiune digitală menită să îți aducă în față cele mai importante cinci subiecte ale momentului.

Voucherele din programul Rabla pentru electrocasnice, epuizate în 8 minute, deși multe persoane au reclamat că nu au putut accesa siteul

Bugetul alocat pentru cea de-a doua etapă a programului, sesiunea de iarnă, în valoare de 14 milioane de lei, s-a terminat într-un timp record. Conform datelor Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, au fost generate peste 33.800 de vouchere pentru televizoare, laptopuri sau tablete. În etapa a doua, utilizatorii puteau genera vouchere de 400 de lei pentru televizoare având cel puţin noua clasa energetică G, 500 de lei pentru laptopuri și 300 de lei pentru tablete. O bună parte dintre utilizatori au întâmpinat însă probleme de accesare a platformei, iar ministrul a anunțat că așteaptă explicații din partea Serviciului de Telecomunicații Speciale. STS a semnalat, la rândul său, situația apărută și susține că aplicația nu e dezvoltată de Serviciul de Telecomunicații Speciale. (Mai multe detalii aici…)

Bucureștenii vor plăti în continuare 164 de lei pentru căldură

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că prețul va rămane același pentru bucureșteni, dacă Consiliul General al Municipiului București nu va modifica hotărârea din 2011. Acesta își dorește să majoreze prețul plătit de bucureșteni la 280 de lei, însă USR și PSD sunt împoriva majorării. Acesta este susținut în consiliu doar de PNL și PMP. Primăria Capitalei aşteaptă un ajutor din partea Guvernului, care va veni la bugetul de stat pe 2022. (Mai multe detalii aici…)

Bugetarii vor primi vouchere de vacanță cel puțin până în 2026

Proiectul de Ordonanță de Urgență pentru acordarea tichetelor a fost pus în dezbatere publică. Acestea se vor acorda până în anul 2026, iar valoarea lor va rămâne aceeași, 1.450 lei pentru fiecare salariat. În continuare, ele pot fi folosite doar în România. În plus, celor emise și nefolosite anul trecut li se va prelungi termenul până în decembrie 2022. Voucherele de vacanță vor fi doar pe suport electronic. (Mai multe detalii aici…)

Guvernul vrea să adopte bugetul de stat pentru 2022 până pe 24 decembrie

Premierul Nicolae Ciucă a spus că va stabili liniile de efort pentru perioada imediat următoare, astfel încât să avem toate demersurile întreprinse pentru ca înainte de Crăciun să avem bugetul aprobat.

Iarna a venit cu viscol și ninsori

La munte ninge viscolit, iar drumarii s-au echipat și au ieșit să deszăpezească. Restrâns, va ninge în centrul și nordul țării, iar în est și sud este prognozată lapoviță. De sâmbătă, vremea se răcește semnificativ, mai accentuat în sud și sud-vest, iar ploile apar pe tot teritoriul. De duminică, vom avea parte de o ușoară ameliorare a vremii. (Mai multe detalii aici…)

ŞOC! Telefonul Dianei, devenită peste noapte vedetă în ţară, a fost "spart". Imagini intime au...
BREAKING NEWS! „Rusia va ataca Ucraina!” Când începe războiul?
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
„Bărbații se tem de mine pentru că sunt prea frumoasă”. Cum arată una dintre cele...
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
ADEVĂRATA MIZĂ DIN SPATELE CONFLICTUL RUSIA-UCRAINA. Generalul (r) american Ben Hodges: „O nouă ofensivă din...
Lada pregătește viitorul rival de temut pentru Dacia Duster - GALERIE FOTO cu modelul rusesc
De ce se teme, de fapt, Vladimir Putin: „Nu de NATO. Știe că nu noi...
BREAKING NEWS! „Rusia va ataca Ucraina!” Când începe războiul?
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Restaurantul Papa Ricardo, amendat pentru că a aruncat gunoiul pe domeniul public!
A primit mii de dolari pentru a ieși cu el. Când a aflat cine e,...
Cine i-a ucis, de fapt pe studenții de la Iași? Descoperirea ȘOC a polițiștilor
Noua lovitură pregătită de Bill Gates în plină pandemie! S-a aflat planul său secret
Lumea nu va mai fi niciodată la fel! Ne apropiem de distrugere. Asta e noua...
Este oficial: Un nou mare retailer cu preţuri foarte mici vine în România
Unde se află regiunea denumită "OAZA TINEREŢII", unde oamenii nu se îmbolnăvesc niciodată şi arată...