VIDEO | Sebastian Burduja, destăinuri amuzante din perioada liceului: ”La balul bobocilor l-am interpretat pe Ștefan Bănică Jr.”

Publicat: 11/02/2024, 15:56

Sebastian Burduja este unul dintre cei mai mediatizați politicieni ai momentului, fiind ministrul Energiei în actualul Guvern.

Politicianul a fost invitat la podcastul Altceva cu Adrian Artene, prilej cu care a vorbit și despre perioada școlii, a liceului, despre cum a câștigat titlul de Mister la balul bobocilor.

”L-am descoperit pe Elvis în școala generală, nu mă întrebați de ce.  Și la un moment dat mi-am dat seama că pot să cânt ca Elvis. Și am tot practicat eu cu mine în oglindă. În fine, știu aproape toate melodiile pe de rost, nu știu pe câte mi le-mi amintesc de la vremea respectivă aveam tot repertoriul.

M-am apucat de chitară, am avut câteva ore, câteva meditații, nu știu, 10-20 de ore. În principiu am învățat singur. Nu sunt vreun mare cântăreț la chitară. Dar câteva acorduri, știu să leg. 

Și în clasa a IX-a a fost balul bobocilor, dar nu l-am interpretat pe Elvis. L-am interpretat pe Ștefan Bănică jr. Oricum, e o asemănare între ei. Și am cântat ”Poveste”. M-am urcat pe scenă, era un club, nu știu cum îi zice acum, undeva Unirii, era un club celebru pe vremea aceea, nu știu cum îi spune acum. Acolo am făcut balul bobocilor și am și câștigat, am ieșit mister, cu o interpretare din Poveste”, și-a amintit zâmbind, Sebastian  Burduja.

Cine este Sebastian Burduja?

Sebastian Ioan Burduja s-a născut pe 18 iunie 1985 la București. Invitatul ALTCEVA este un om politic român, doctor în economie și absolvent al universităților Stanford și Harvard. Din 15 iunie 2023 este ministru al Energiei în Cabinetul Ciolacu, între 3 mai 2022 și 15 iunie 2023 a ocupat funcția de ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării în Guvernul României. În decembrie 2020 a fost ales deputat al Partidului Național Liberal. Este vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL) și președintele filialei PNL Sector 1 – București. A fost până în august 2019 președintele și fondatorul partidului Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT), lansat în ianuarie 2016. A fondat și condus Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) și Fundația CAESAR (Centrul pentru Acces la Expertiza Studenților și Absolvenților Români).

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene” acolo unde, în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletul.

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTik Tok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Oana Roman a chemat Ambulanța acasă, după înmormântarea Mioarei Roman Ce s-a întâmplat în miez...
FOTO. Cum arată tânăra acuzată că s-a culcat cu jumătate din vestiarul echipei de fotbal...
EXCLUSIV Dialog halucinant. Jurnaliști Digi24, legitimați de polițiști pentru că filmează pe domeniul public. „Sunteți...
Boala care o chinuia pe Mioara Roman. Doctorii au diagnosticat-o greșit
"Trebuie să coborâm că murim. Băi, deschide ușa!" Filmul incidentului de la metrou, după ce...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit...
2024: Ce șoferi sunt scutiți de impozit? Pensionarii beneficiază de reducerea impozitului auto?
Cine este tânărul care a încetat din viață, după ce a picat în gol în...
Ce salariu are un angajat Kaufland România! Ce alte bonusuri mai are pe lângă salariu
Cazul Pascu: Alina Gorghiu trimite Corpul de control la Penitenciarul Poarta Albă
Gabriela Lucuțar, dezvăluiri uluitoare după înmormântarea Mioarei Roman. Conexiunea paranormală pe care a avut-o cu...
MESAJ de la NASA pentru populația lumii! În ziua cu eclipsa de Soare din aprilie...
ITIA a dat verdictul final: Suspendare de doi ani pentru dopaj!
Cel mai periculos criminal din serie din România va fi eliberat. A ucis cel puțin...
Cântărețul de muzică populară Mile Povan s-a stins din viață la doar 31 de ani....
BANCUL ZILEI. Bulă o găsește pe Bubulina goală în pat. În scrumieră ardea un trabuc:...
Nefasta primăvară a anului 1918: „Înconjurată şi trădată, România semnează pacea care îi smulge Dobrogea...