8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Sesiune specială pentru elevii care nu au putut participa la BAC și Evaluarea Națională

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Sesiune specială pentru elevii care nu au putut participa la BAC și Evaluarea Națională
Monica Anisie: Declarația pe propria răspundere e necesară pentru că și părintele trebuie să își asume, alături de școală, și de autoritățile locale, revenirea elevilor la cursuri
Publicat: 24/06/2020, 08:07

Ministrul Educaţiei şi Cercetării (MEC), Monica Anisie, a anunțat că se va organiza o sesiune specială de Evaluare Naţională şi Bacalaureat pentru elevii care nu au putut participa la prima etapă din diverse motive, au avut temperatură ori s-au aflat în izolare sau carantină, fie din alte motive.

INTERVIURILE GÂNDUL. Irina Rimes, invitata Cristinei Stănciulescu: „Am avut o copilărie foarte frumoasă. Părinții mei munceau din zori și până seara” (EXCLUSIVITATE)

Irina Rimes este invitata Cristinei Stănciulescu la INTERVIURILE GÂNDUL. În a doua parte a interviului exclusiv (publicat în premieră pe canalul YouTube al GÂNDUL), cântăreața vorbește despre copilăria petrecută la țară și primul contact cu muzica, datorită bunicii sale, care cânta în corul bisericii.

Trei autobuze mistuite de falăcări în Dâmbovița. Autoritățile cred că focul a fost pus intenționat

Trei autobuze au fost mistruite de flăcări în municipiul Tâtgoviște, județul Dâmbovița. La fața locului intervin pompierii.

Sesiune specială pentru elevii care nu au putut participa la BAC și Evaluarea Națională / Anunțul ministrului Educației

Anisie a confirmat că la Evaluarea Naţională au fost doar patru elevi care nu au putut intra în examen, pentru că au avut temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius, iar la Bacalaureat a fost un singur caz, până acum, pentru că acest examen este în plină desfășurare.

Virgil Popescu, despre redeschiderea restaurantelor la 1 iulie: Dacă se mențin lucrurile așa, nu cred că vom avea verde de la Ministerul Sănătății

Ministrul Economiei nu este optimist în ceea ce privește posibila deschidere a restaurantelor și a cinematografelor pe data de 1 iulie. În contextul în care răspândirea coronavirusului continuă să fie accelerată, Virgil Popescu nu crede că un nou pachet de relaxare va primi undă verde de la Ministerul Sănătății.

BAREM Matematică Bacalaureat 2020. Cum se rezolvau, de fapt, problemele și exercițiile pentru nota 10

Bacalaureatul 2020 continuă miercuri cu proba la Matematică. Baremele și subiectele de la Matemarică sunt publicate de Ministerul Educației pe site-ul edu.ro. Pe baza baremului, absolvenții de liceu care au susținut proba obligatorie a profilului vor fi evaluați și notați la examene. Examenul la Matematică este susținut de absolvenții claselor de liceu cu profil real, de cei care au terminat filiera tehnologică, de absolvenții de la profilul militar și cei de la profilul pedagogic – specializarea învățători-educatoare.

Bacalaureat 2020. Ce exerciții și probleme au avut de rezolvat elevii la proba de Matematică

Pe 24 iunie 2020, absolvenții de liceu vor da proba obligatorie a profilului în cadrul examenului de Bacalaureat. La probele de matematică și istorie tinerii vor intra în săli până la ora 08:30. Examenul va începe la ora 09:00.

EXCLUSIV GÂNDUL.RO. România refuză să acorde protecție unui elev minor din Afganistan, pe care talibanii îl consideră ”trădător”! Strigătul disperat al refugiatului de 17 ani: ”Vă implor, nu mă trimiteți la moarte!”

O decizie de ultimă oră pronunțată de o instanță din Rădăuți ar putea să însemne drumul către moarte pentru un elev minor din Afganistan, care s-a refugiat în România după ce o grupare talibană ar fi încercat să-l racoleze. Minorul a fugit din țara natală în 2019, a tranzitat Grecia și a fost reținut la începutul anului în România. El a cerut statut de refugiat, dar judecătorii apreciază că nu se impune și acum riscă să fie repatriat în Afganistan, acolo unde susține că îl așteaptă condamnarea la moarte.

REACȚIE. Patriarhia Română, despre apariția panourilor cu vârstnici bisexuali: Spune foarte multe despre direcţia în care suntem invitaţi de ideologii zilei să privim şi să ne urnim

Patriarhia Română a reacţionat la panourile stradale din Bucureşti care înfăţişează bătrâni bisexuali: „Ofensiva obscenităţii publice cocoţată sfidător pe panouri stradale îi dezvăluie pe ideologii pansexualismului galopant în toată nuditatea lor ideatică”.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Trei femei au fost diagnosticate cu HIV după ce și-au făcut tratamente faciale