Bookfest 2022 | Marina Almășan, lansare de carte alături de galeria Rapidului: ” ”Ceasul iubirii… Cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu”

Marina Almășan a scris cartea ”Ceasul iubirii… Cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu” tocmai pentru ”a-i înfrunta pe cei care încă se mai îndoiesc de existența iubirii adevărate”. Volumul este dedicat lui Victor Socaciu Jr., care împlinește 25 de ani în 2022, iar evenimentul se va bucura de prezența unor oaspeți cu totul deosebiți, dar și de implicarea galeriei echipei Rapid București.

Cartea ”Ceasul iubirii… Cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu”, va fi lansată sâmbătă, 4 iunie, în cadrul Bookfest 2022, la ora 13:00, la standul Editurii Corint, Pavilionul B2, Romexpo.

Alături de Marina Almășan se vor afla Adrian Artene, jurnalist și director editorial al trustului ”Gândul”, Doru Ionescu, realizator de emisiuni muzicale la TVR, politicianul Dumitru Pelican, dar și folkistul Dani Făt, laureat al Festivalului ”Om Bun”.

”Țineți în mână nu doar o simplă carte. Țineți în mână 16 ani din viața mea. 16 ani pe care i-am respirat în preajma unui mare artist, care mi-a cerut cândva, parcă într-o altă existență, să-i fiu alături până la moarte. Dar îi voi fi chiar și dincolo de ea, prin această carte. Cartea este despre iubire, despre greșeală și despre neiertare. Dar, mai ales, despre IUBIRE”, dezvăluie Marina Almășan.

Printre invitați, medicul Monica Pop și Sanda Ladoși

Bineînțeles, Victor Socaciu Jr. nu va lipsi de la acest eveniment, dar printre vorbitori se vor număra și medicul Monica Pop, ”unul dintre primii cititori” ai cărții ”Ceasul iubirii… Cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu”, spune Marina Almășan, pregătită să ofere autografe tuturor celor care vor fi prezenți prezenți.

De asemenea, lansarea volumului va prilejui și o reîntâlnire cu Sanda Ladoși, cunoscuta interpretă de muzică ușoară, cea care – alături de Marcel Pavel – a interpretat genericul scris de Victor Socaciu pentru una dintre cele mai vizionate producții ale Marinei Almășan, emisiunea “Mulțumesc!” (2004).

”Galeria Rapidului va face show”

Celebrul imn al echipei din Giulești – ”Suntem peste tot acasă, / Porțile ni se deschid, /Nu-i echipă mnai frumoasă / Și iubită ca Rapid” – va fi cântat de galeria alb-vișinie care dorește, astfel, să aducă și un omagiu lui Victor Socaciu, cel care a compus melodia scrisă de Adrian Păunescu.

”Va fi prezentă Galeria Rapid, care va face show, antrenând toată lumea prezentă la Târgul de Carte Bookfest 2002 în intonarea celebrului imn, semnat de Victor Socaciu”, spune, emoționată, Marina Almășan.

Cartea este o ”mărturisire a iubirii”, mărturisește autoarea, o iubire de care s-a bucurat și care a fost împărțită la doi.

”Eu m-am bucurat de ea, i-am simțit gustul, mireasma, conturul și, mai ales, cântecul. Și chiar dacă trăirea noastră împreună nu a durat atât cât și eu, și Victor, ne-am dorit, vor rămâne, ca o mărturisire a iubirii din ea, această carte, apoi cântecele artistului și, poate în primul rând, fiul nostru, Victor Socaciu”, mai spune Marina Almășan. 

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut...
Se schimbă banii de la 5 iunie 2024! 1.000.000 de români sunt afectați
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
VIDEO Noi imagini șocante cu răpirea unor femei-soldat israeliene în timpul atacului Hamas din 7...
Marele actor Costel Constantin a trăit clipe de coșmar înainte să moară. Ultimul apel este...
Shannen Doherty, ultima DORINȚĂ înainte de a muri. „Pe mine cancerul m-a făcut să... ”
Primele imagini cu Vlad Pascu la tribunal. Dialogul avut de autorul tragediei din 2 Mai...
Creatura cu aspect înfricoșător găsită pe o plajă. Ce au descoperit oamenii de știință care...
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui George și a Ionelei, cei doi iubiți care au...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce NU trebuie să faci dacă ai băgat benzină în loc de motorină! Cum poți...
Ungaria vorbeşte despre al Treilea Război Mondial. Ce trebuie să evite Occidentul
Instrument REVOLUȚIONAR, la un pas de a SCHIMBA LUMEA pentru totdeauna!
Ion Iliescu e în doliu: Ultimul Apus de soare...
Imagini incendiare cu Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa în Dubai. Bruneta de 41...
Ultimele imagini cu Erik, băiatul mort după ce a furat mașina părinților și a ieșit...
Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea....
"Sunt un bătrân putred al acestei realități carnivore". Dezvăluirile neașteptate făcute de Horațiu Mălăele în...
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar...
Vor trăi oamenii și pe alte planete? Dumitru Prunariu: „Se vor produce transformări în organismul...
×