Textul emoționant scris de Marina Almășan în ziua în care Victor Socaciu ar fi împlinit 69 de ani. Fotografie în premieră cu cei doi, din ziua căsătoriei

Publicat: 14/01/2022, 17:13

Marina Almășan, fosta soție a lui Victor Socaciu, a scris, vineri, un text emoționant despre regretatul cântăreț în ziua în care acesta ar fi împlinit 69 de ani.  Artistul a murit pe 27 decembrie.

„Prezența lui Victor și a cântecului său în peisaj  (la „Ceaiul de la ora 5” – n.r.) a adăugat faimă programului nostru. Cei ce-l iubeau pe artist –nespus de mulți și aceștia – salutau revenirea lui în peisajul muzical, după ani întregi de pauză. Victor cânta live imnul , aproape în fiecare emisiune. Când nu era el, era banda, care îi suplinea absența. Cu alte cuvinte, pe viu sau pe bandă, Victor se lipise de noi, precum marca de scrisoare.  Cu timpul, colaborările noastre s-au diversificat, eu începând să potrivesc și  alte din melodiile sale la invitații sau temele noastre. Ba începusem chiar să lansăm noi înșine melodii noi, care să se potrivească invitatului sau temei. Textele acestora le împărțeam între noi : pe cele jucăușe –  le semnam chiar eu, cele mai multe însă îi aparțineau lui Victor, care era un foarte înzestrat și sensibil autor de versuri”, scrie Marina Almășan pe femeide10.ro.

Fosta soție a lui Victor Socaciu mai spune că atunci când poetul Lucian Avramescu i-a vorbit prima oară de cântăreț, nu știa prea multe nici despre el, nici despre repertoriul său.

Cum a fost Marina cerută în căsătorie de Victor Socaciu

Marina Almășan și-a adus aminte apoi de momentul în care a fost cerută în căsătorie de Victor Socaciu.

„Ne-am căsătorit în august 1996. Pe 3. Cu două luni în urmă, de ziua mea, Victor m-a surprins cu cel mai frumos dar al vieții noastre în doi. Nu știu cât de valoros era în fapt, dar ascundea într-însul  simbolul cântecului care mi l-a apropiat definitiv pe Victor de suflet. Astfel,  pe 7 iunie 1996, Victor Socaciu mi-a oferit, la primele ore ale dimineții,  o cutie frumos ambalată într-o hârtie plouată cu inimioare roșii, legată cu o fundiță roșie și ea. Am rupt ambalajul ( așa se spune că e bine să faci, ca să-ți poarte noroc cadoul primit!) și am deschis cutia. Am scos din ea, cu lacrimi în ochi, un ceas de birou, din argint sau argintat ( asta chiar nu mai conta!) și l-am privit prelung pe Victor. Și-a scăldat la rându-i privirea în ochii mei și…s-a «explicat» : «- Acesta este “ceasul iubirii” noastre. Vrei să fii soția mea?»”, a mai scris Marina Almășan.

Marina mai scrie că „Ceasul iubirii”  este cântecul pe care l-a iubit „înainte de a-i iubi autorul”.

Victor Socaciu a murit în spital

Cântărețul Victor Socaciu a murit pe 27 decembrie. Potrivit unor surse, acesta suferea de insuficiență renală, cardiacă și avea și diabet, fiind internat recent în spital.

Vineri, pe 14 ianuarie, artistul ar fi împlinit 69 de ani.

În septembrie, rinichii lui Victor Socaciu au cedat și a avut nevoie de intervenția medicilor. Artistul avea diabet, dar a fost infectat și cu COVID-19, în luna aprilie 2021, fiind internat timp de 3 săptămâni.

Cântărețul s-ar fi infectat chiar în timpul festivalul folk de la Breaza, pe care l-a organizat. Festivalul a avut loc între 29-31 martie și, deși s-a desfășurat online, au fost prezenți și spectatori.

Marina Almășan și Victor Socaciu au fost împreună mulți ani, însă în 2012 cei doi au divorțat. Aceștia au împruenă un fiu în vârstă de 23 de ani, Victor Socaciu.

Marian Iancu a ajuns într-o stare deplorabilă: ”E terminat, de-abia mai merge”. Ultimele informaţii despre...
Veste-şoc pentru fanii Survivor! Emisiunea care a fost scoasă din grilă, după doar 3 zile
FOTO. Nume grele din fotbal în istoricul amoros al Laurei Giurcanu. Cu cine s-a iubit...
Semnale de alarmă într-o relație: lipsa certurilor între parteneri e un semn rău
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
A fost lansat primul studiu arheologic al oamenilor în spaţiu. Cercetătorii vor analiza cum trăieşte...
Metoda de furt care face ravagii. Cu o simplă monedă, HOȚII iau tot din MAȘINĂ
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Bill Gates avertizează că următoarea pandemie „va fi mai mortală decât COVID”
Veste-şoc pentru fanii Survivor! Emisiunea care a fost scoasă din grilă, după doar 3 zile
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Teodor Niță și Octavian Berceanu, în prima linie a bătăliei cu mafia deșeurilor! VIDEO
Cei mai buni actori, aflați în viață, care nu au primit încă un Oscar
Răsturnare șocantă de situație: Cine i-a omorât, de fapt, pe cei doi studenți de la...
Bomba pentru cei vaccinați cu două doze Pfizer! Ce s-a detectat în plasma recoltată
Informația zilei despre pensii! Milioane de români trebuie să verifice imediat
Este oficial: Toţi românii pot primi o zi liberă suplimentară de la angajator. Ce trebuie...
Care este şcoala pe care dacă o faci în România ai cele mai mari şanse...