Lansare de carte | Marina Almășan: ”Ceasul iubirii… Cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu”

Lansare de carte | Marina Almășan: ”Ceasul iubirii... Cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu”
Publicat: 27/04/2022, 12:02

Apariția unei cărți înseamnă, de fiecare dată, o bucurie imensă nu numai pentru autor, ci și pentru cititorii care îi vor răsfoi filele pentru a pătrunde într-un univers inegalabil. Iar atunci când este vorba despre un volum-mărturisire totul se transformă într-o declarație de suflet a scriitorului.

A apărut cartea ”Ceasul iubirii… Cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu”, scrisă de Marina Almășan, iar GÂNDUL prezintă, în premieră, coperta acestui volum.

Nu este vorba doar despre ”o simplă carte”, mărturisește Marina Almășan, cea care a ”respirat 16 ani în preajma unui mare artist”, Victor Socaciu.

”Țineți în mână nu doar o simplă carte. Țineți în mână 16 ani din viața mea. 16 ani pe care i-am respirat în preajma unui mare artist, care mi-a cerut cândva, parcă într-o altă existență, să-i fiu alături până la moarte. Dar îi voi fi chiar și dincolo de ea, prin această carte. Cartea este despre iubire, despre greșeală și despre neiertare. Dar, mai ales, despre IUBIRE”, dezvăluie Marina Almășan.

”Ceasul iubirii… Cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu” va fi lansată peste câteva zile, în cadrul unui eveniment cu totul deosebit, o întâlnire emoționantă la care vor participa, alături de Marina Almășan, oameni care i-au fost dragi regretatului Victor Socaciu, din diferite domenii – artiști, textieri, oameni de radio și tv, oameni de afaceri, politicieni, diplomați.

GÂNDUL va fi prezent la acest eveniment extraordinar și va oferi cititorilor toate detaliile.

Iubirea dăruită chiar și dincolo de moarte

Marina Almășan spune că a scris această carte ”pentru a-i înfrunta pe cei care încă se mai îndoiesc de existența iubirii adevărate”.

”Eu m-am bucurat de ea, i-am simțit gustul, mireasma, conturul și, mai ales, cântecul. Și chiar dacă trăirea noastră împreună nu a durat atât cât și eu, și Victor, ne-am dorit, vor rămâne, ca o mărturisire a iubirii din ea, această carte, apoi cântecele artistului și, poate în primul rând, fiul nostru, Victor Socaciu. 

Lui îi dedic cartea pe care am scris-o, la cei 25 de ani pe care îi împlinește în acest an și care au trecut de când i l-am dăruit tatălui său, în schimbul iubirii pe care și acesta mi-a dăruit-o chiar și dincolo de moarte. Iar dacă o veți citi, veți înțelege sensul acestor ultime cuvinte”, mărturisește Marina Almășan.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult