Bookfest 2022 | Marina Almășan, lansare de carte alături de galeria Rapidului: ” ”Ceasul iubirii… Cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu”

Marina Almășan a scris cartea ”Ceasul iubirii… Cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu” tocmai pentru ”a-i înfrunta pe cei care încă se mai îndoiesc de existența iubirii adevărate”. Volumul este dedicat lui Victor Socaciu Jr., care împlinește 25 de ani în 2022, iar evenimentul se va bucura de prezența unor oaspeți cu totul deosebiți, dar și de implicarea galeriei echipei Rapid București.

Cartea ”Ceasul iubirii… Cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu”, va fi lansată sâmbătă, 4 iunie, în cadrul Bookfest 2022, la ora 13:00, la standul Editurii Corint, Pavilionul B2, Romexpo.

Alături de Marina Almășan se vor afla Adrian Artene, jurnalist și director editorial al trustului ”Gândul”, Doru Ionescu, realizator de emisiuni muzicale la TVR, politicianul Dumitru Pelican, dar și folkistul Dani Făt, laureat al Festivalului ”Om Bun”.

”Țineți în mână nu doar o simplă carte. Țineți în mână 16 ani din viața mea. 16 ani pe care i-am respirat în preajma unui mare artist, care mi-a cerut cândva, parcă într-o altă existență, să-i fiu alături până la moarte. Dar îi voi fi chiar și dincolo de ea, prin această carte. Cartea este despre iubire, despre greșeală și despre neiertare. Dar, mai ales, despre IUBIRE”, dezvăluie Marina Almășan.

Printre invitați, medicul Monica Pop și Sanda Ladoși

Bineînțeles, Victor Socaciu Jr. nu va lipsi de la acest eveniment, dar printre vorbitori se vor număra și medicul Monica Pop, ”unul dintre primii cititori” ai cărții ”Ceasul iubirii… Cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu”, spune Marina Almășan, pregătită să ofere autografe tuturor celor care vor fi prezenți prezenți.

De asemenea, lansarea volumului va prilejui și o reîntâlnire cu Sanda Ladoși, cunoscuta interpretă de muzică ușoară, cea care – alături de Marcel Pavel – a interpretat genericul scris de Victor Socaciu pentru una dintre cele mai vizionate producții ale Marinei Almășan, emisiunea “Mulțumesc!” (2004).

”Galeria Rapidului va face show”

Celebrul imn al echipei din Giulești – ”Suntem peste tot acasă, / Porțile ni se deschid, /Nu-i echipă mnai frumoasă / Și iubită ca Rapid” – va fi cântat de galeria alb-vișinie care dorește, astfel, să aducă și un omagiu lui Victor Socaciu, cel care a compus melodia scrisă de Adrian Păunescu.

”Va fi prezentă Galeria Rapid, care va face show, antrenând toată lumea prezentă la Târgul de Carte Bookfest 2002 în intonarea celebrului imn, semnat de Victor Socaciu”, spune, emoționată, Marina Almășan.

Cartea este o ”mărturisire a iubirii”, mărturisește autoarea, o iubire de care s-a bucurat și care a fost împărțită la doi.

”Eu m-am bucurat de ea, i-am simțit gustul, mireasma, conturul și, mai ales, cântecul. Și chiar dacă trăirea noastră împreună nu a durat atât cât și eu, și Victor, ne-am dorit, vor rămâne, ca o mărturisire a iubirii din ea, această carte, apoi cântecele artistului și, poate în primul rând, fiul nostru, Victor Socaciu”, mai spune Marina Almășan. 

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Vânzările de iPhone peste tot în lume, cu excepția unui singur loc