Ucigașul studentei de la Medicină și-ar fi AGRESAT și fosta iubită. ”Se purta ca și cum era proprietatea lui”/Ce fel de relație avea Mirel cu părinții

Ucigașul studentei de la Medicină și-ar fi AGRESAT și fosta iubită. ”Se purta ca și cum era proprietatea lui”/Ce fel de relație avea Mirel cu părinții
Mirel Dragomir, ucigașul Andreei, ar fi avut și în trecut probleme în relația cu fetele, fiind posesiv și agresiv cu fosta sa iubită
Publicat: 28/03/2024, 07:00
Actualizat: 28/03/2024, 11:41

Vestea că un consătean de-ai lor a ucis-o pe Andreea, tânăra studentă de la Facultatea de Medicină din Timișoara, i-a șocat pe locuitorii din Pojejena de Sus. O comunitate mică, în care toți vecinii se știu între ei, oamenii îl descriu pe Mirel drept un băiat liniștit. Cu toate acestea, cei care îl cunoșteau mai bine nu au fost foarte surprinși de cele întâmplate. Extrem de posesiv din fire, într-o criză de gelozie, ucigașul și-ar fi agresat fosta iubită, o fată din zonă cu el, motiv pentru care tânăra l-ar fi și părăsit. Prietenii din copilărie ai criminalului povestesc că acesta nu avea o relație apropiată cu părinții lui, care ar fi fost dintotdeauna extrem de severi și și-ar fi ținut din scurt copiii.

Soții Dragomir au făcut tot ce au considerat de cuviință pentru ca Mirel și sora lui să reușească în viață. Ca să își susțină cei doi copii, ambii studenți la Medicină, mama ucigașului muncea în Austria, ca îngrijitoare la un cămin de bătrâni.

În acest timp, tatăl lor se ocupa de frumoasa gospodărie pe care o au în satul Pojejena de Sus, județul Caraș-Severin. În momentul tragediei, mama ucigașului se afla însă în țară.

Comunitatea din Pojejena de Sus a fost șocată să afle că Mirel este autorul sângeroasei crime de la Timișoara. Consătenii spun că era un băiat liniștit și că, atunci când venea acasă, mergea la slujbă în fiecare duminică și cânta și în corul bisericii.

„Era de o gelozie ieșită din comun”

Cu toate acestea, cei care îl știau mai bine erau la curent cu problemele pe care tânărul de 23 de ani le avea în relațiile cu sexul opus.

Criminalul a avut o iubită, din aceeași zonă cu el, care l-ar fi părăsit din cauza geloziei lui bolnăvicioase, dar și a agresivității.

”Era foarte obsesiv în relația cu ea. Era de o gelozie ieșită din comun, posesiv și încerca să o controleze, era imposibil de stat cu el. Se purta ca și cum era proprietatea lui. Într-o criză de gelozie, a și agresat-o, iar fata l-a părăsit”, a povestit, pentru Gândul, una dintre cunoștințele criminalului.

Andreea absolvise Colegiul Tehnologic „Constantin Brâncoveanu”, din Baia de Aramă, iar în anul 2021 a fost șefă de promoție

Criminalul a fost un copil ținut din scurt de părinți

Mirel și sora lui ar fi avut o relație rece cu părinții lor, care i-ar fi ținut mereu din scurt. O prietenă din copilărie ne-a povestit că tatăl și mama lor erau foarte severi cu ei.

”Părinții lui s-au chinuit mult ca să ajungă omul care a fost până când a făcut ceea ce a făcut. Erau niște copii mai «speriați de bombe», ca să spun așa. Părinții erau mai severi cu ei. Se axau foarte mult pe învățătură, nu erau ca alți copii, liberi. Eu așa îi știu de când erau mai mici. Părinții lor sunt distruși după ce s-a întâmplat”, ne-a spus apropiata familiei.

Apropiații spun că Mirel avea o relație distantă cu părinții săi, care au fost dintotdeauna severi cu el și cu sora sa

Pe fondul acestei relații distante pe care o avea cu părinții, Mirel era un tânăr introvertit, iar relațiile cu fetele erau un subiect tabu în familia lui.

”Posibil să fi făcut asta și din lipsa comunicării cu părinții. Era datoria lor de părinți să vorbească cu el despre viață, să îi spună ce să facă în situația în care o fată nu îl acceptă, că viața lui nu se termină acolo”, ne-a mai spus prietena din copilărie a ucigașului.

”Nu îi lipsea nimic din punct de vedere material”

Educația strictă pe care a primit-o acasă i-ar fi insuflat ucigașului ambiția de a dovedi că este cel mai bun nu doar la școală sau la facultate, ci și în orice își propunea să facă.

”Nu îi lipsea nimic din punct de vedere material. Face parte dintr-o familie bună, tradițională, de creștin-ortodocși, oameni bisericoși. Nu sunt oameni necăjiți, o duc bine, au o casă pusă la punct, au pământ. El avea dintotdeauna ambiția asta de a demonstra că este bun la învățătură și în orice făcea”, ne-a povestit un apropiat.

Sute de persoane au venit la casa familiei Morega, pentru a-i aprinde o lumânare și a-i aduce flori Andreei, pe care o îndrăgeau atât de mult

”Mama ei a fost ținută doar pe perfuzii”

Părinții Andreei își vor conduce fiica, joi, pe ultimul drum. Distrusă de durere, mama fetei a avut aproape în permanență nevoie de supraveghere medicală, motiv pentru care la locuința familiei Morega a putut fi văzută de mai multe ori o ambulanță SMURD.

”Mama ei a fost ținută doar pe perfuzii și hrănită cu lingura”, a mărturisit un apropiat.

Portretul Andreei a fost pus la intrarea în curtea casei părinților săi

Mai mult, la un moment dat, femeia părea că nu înțelege ce se întâmplă și ar fi întrebat de ce este atât de multă lume în curtea ei.

Rănile de la gâtul Andreei, acoperite cu o eșarfă de părinții ei

Andreea va fi înmormântată în cimitirul din apropierea comunei Padeș, județul Gorj, unde s-a născut și a crescut. Ea va fi condusă pe ultimul drum într-un sicriu alb, cu capac transparent și îmbrăcată în rochie de mireasă.

Ca să camufleze urmele zecilor de lovituri de cuțit aplicate de criminal, părinții i-au pus Andreei o eșarfă la gât.

CITEȘTE ȘI:

DETALII din raportul IML în cazul crimei de la Timişoara, unde o studentă la Medicină a fost ucisă de iubit. Fata n-a avut nicio șansă

Cum s-a transformat ucigașul din Timișoara dintr-un tânăr „cuminte” în CĂLĂU? Tudorel Butoi, expert criminalist: „Un conflict major”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Cât vor primi românii în mână după creşterile salariale de la 1 iulie. Cum se...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Simona Halep a fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?