Ucigașul studentei la Facultatea de Medicină din Timișoara provine dintr-o familie considerată „MODEL”. Ce spun apropiații despre Mirel

Ucigașul studentei la Facultatea de Medicină din Timișoara provine dintr-o familie considerată „MODEL”. Ce spun apropiații despre Mirel
Ucigașul Andreei provine dintr-o familie respectabilă, foarte bine văzută de vecinii din Pojejena de Sus
Publicat: 26/03/2024, 07:00

Ucigașul care i-a luat viața Andreei, studenta de la Facultatea de Medicină din Timișoara, provine dintr-o familie foarte bine văzută în comunitatea din satul Pojejena de Sus, județul Caraș-Severin. Vecinii aveau un respect foarte mare pentru părinții criminalului, pe care îi știu ca oameni serioși, gospodari și religioși, care și-au crescut copiii cu aceleași valori morale. Cunoscuții îi descriu ca fiind o familie model, de aceea, când s-a aflat că Mirel este autorul sângeroasei crime de la Timișoara, sătenii au fost șocați. Criminalul și Andreea făceau parte din același grup de prieteni, toți studenți la aceeași facultate de medicină. Tânăra era apropiată de sora ucigașului, lucru care ar explica, spun rudele ei, prezența sa în apartamentul criminalului.

Vestea că băiatul soților Dragomir, Mirel, pe care îl știau de mic, a ucis o pe tânără studentă la Medicină i-a bulversat pe sătenii din Pojejena de Sus, județul Caraș-Severin. Părinții săi se bucurau de un mare respect din partea vecinilor, dar și a colegilor de muncă.

Erau apreciați atât pentru faptul că sunt oameni gospodari și cu frica lui Dumnezeu, dar și pentru reușitele celor doi copii ai lor, ambii studenți la Medicină, în Timișoara.

Mirel era văzut ca un băiat liniștit și oamenii nu știu să fi avut vreodată probleme comportamentale. Dimpotrivă, familia Dragomir era considerată ca un model în comunitate, pentru care oamenii aveau numai cuvinte de laudă. Toți cei care îi cunoșteau îndeaproape spun despre ei că erau o familie frumoasă și împlinită.

Soții Dragomir erau foarte mândri de copiii lor, Mirel având o relație apropiată cu mama lui, o femeie foarte religioasă.

Mirel Dragomir, într-o fotografie alături de părinții și sora sa, într-un moment fericit de familie, în care nimic nu prevestea că va primi eticheta de criminal

În timp ce la Pojejena de Sus nimeni nu își poate explica cum un copil care părea atât de liniștit a comis o crimă atât de sângeroasă, la Padeș, în Gorj, rudele Andreei o plâng pe fata frumoasă și blândă pe care o iubeau atât de mult și încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat în acea seară fatidică.

”Probabil a încercat să abuzeze de ea și s-a opus”

Una dintre rudele fetei a spus, pentru Gândul, că Andreea și Mirel făceau parte din același grup de prieteni, toți studenți la Facultatea de Medicină din Timișoara. Tânăra de 21 de ani era foarte apropiată de sora criminalului, prin intermediul căreia l-ar fi și cunoscut.

Rudele fetei cred că Andreea a mers la apartamentul în care și-a găsit sfârșitul pentru a se întâlni cu prietena ei, sora criminalului, care locuia aici cu acesta și o verișoară de-a lor.

Ucigașul face parte dintr-o familie care l-a educat să fie un bun creștin

”Nu știm cum a ajuns în acel apartament, pentru că nu era genul ăsta de fată. Probabil sora lui i-a zis să le aștepte și atunci el, fiind singur cu Andreea în apartament, a încercat să abuzeze de ea, iar ea s-a opus și a încercat să se apere. Nu exista copil mai blând ca Andreea. Nici dacă ar fi fost cel mai rău om de pe pământ nu merita așa ceva. Nu a avut niciodată un iubit. Era foarte timidă, îi era rușine să și râdă, zâmbea doar. Nici măcar la un suc nu ieșea fără părinții ei”, ne-a spus una din rudele fetei.

”A fost jale când au adus-o acasă”

Tatăl tinerei ucise a mers, luni, la Institutul de Medicină Legală din Timișoara pentru a ridica trupul neînsuflețit al fiicei sale. Andreea a fost dusă acasă, în comuna Padeș, din Gorj.

”A fost jale, luni, când au adus-o acasă. Părinții sunt distruși. Era singurul lor copil”, ne-a mai spus aceeași rudă.

Slujba de înmormântare va avea loc joi, iar Andreea va fi îmbrăcată în rochie de mireasă.

Andreea va fi înmormântată în rochie de mireasă

Andreea a fost ucisă cu nu mai puțin de 30 de lovituri de cuțit, dintre care cele mai multe în zona gâtului, ea fiind aproape decapitată. Potrivit raportului de necropsie, una dintre loviturile de cuțit din torace i-a fost fatală. Urmele de sânge și de piele de sub unghii arată faptul că tânăra s-a zbătut până în ultima clipă pentru viața ei și chiar s-a luptat cu agresorul.

Odioasa crimă a fost descoperită chiar de sora ucigașului și de verișoara acesteia. Cele două tinere locuiau în același apartament cu Mirel.

Criminalul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

CITEȘTE ȘI:

El este Mirel, studentul la Medicină și Teologie care și-ar fi UCIS iubita, din gelozie / Andreea avea doar 21 de ani și visa să devină medic

Noi detalii în cazul studentei ucise la Timișoara. ”Făcuse o obsesie, voia mai mult de la ea, dar a văzut că Andreea nu este de acord”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Cât vor primi românii în mână după creşterile salariale de la 1 iulie. Cum se...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Simona Halep a fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?