8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Timișorenii scapă de restricții, începând de astăzi, după ce rata de infectare a scăzut considerabil

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Timișorenii scapă de restricții, începând de astăzi, după ce rata de infectare a scăzut considerabil
Centrul Municipiului Timișoara (FOTO: facebook.com/primariatm)
Publicat: 25/04/2021, 08:00
Actualizat: 25/04/2021, 09:50

Începând de astăzi, Timişoara ridică o serie de restricţii, în contextul scăderii ratei de infectare cu SARS-CoV-2 sub 3 la mia de locuitori.

Potrivit prefectului de Timiş, Zoltan Nemeth, începând de duminică, 25 aprilie, mai multe restricţii, inclusiv cele de weekend, vor fi ridicate în Timișoara.

Prefectul le-a mulţumit cetăţenilor pentru înţelegerea de care au dat dovadă în ultima perioadă şi a recomandat „continuarea atitudinii responsabile”.

Trofeul UEFA EURO 2020 ajunge la București

Duminică, 25 aprilie 2021, are loc primul eveniment din seria celor dedicate campionatului UEFA EURO 2020 – Trophy Tour, organizat de Primăria Municipiului București, prin PROEDUS.

Începând cu ora 11.00, va avea loc, la Primăria Capitalei, o declarație de presă susținută de Primarul General, Nicușor Dan, (prin video call) împreună cu Gheorghe Popescu, Consilier al Guvernului României pentru UEFA EURO 2020, în prezența viceprimarilor Capitalei, Stelian Bujduveanu și Horia Tomescu și a Ambasadorului București – oraș gazdă UEFA EURO 2020 – Gabriela Szabo, Ambasadorului București – oraș gazdă UEFA EURO 2020 – Miodrag Belodedici și Ambasadorului București – oraș gazdă UEFA EURO 2020 – Dorinel Munteanu.

În cadrul evenimentului, Viceprimarul General, Stelian Bujduveanu, îi va înmâna Trofeul Ambasadorului București – oraș gazdă UEFA EURO 2020 – Dorinel Munteanu.

Soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, moartă anul trecut, a fost implicat direct în moartea acesteia, spun anchetatorii

Soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, decedată anul trecut, a fost trimis în judecată, după ce anchetatorii au considerat că este vinovat de moartea artistei. Acesta va fi judecat, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă să fie condamnat la închisoare, relatează BZI.

Procurorii ieșeni au decis recent trimiterea în judecată a pianistului Codrin Constantin Nicoară, sub acuzația de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

Anchetatorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași îl consideră inculpat pe pianist, după decesul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. La finele anului trecut, artista a murit, după mai multe luni petrecute în spital.

Horoscopul zilei de 25 aprilie 2021. „Vărsătorii” se simt neînțeleși

Horoscopul zilei de 25 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, atât Venus, planeta iubirii, cât și Mercur, planeta comunicării, ambele din zodia Taur, intră în careu cu Saturn, Marele Profesor al astrologiei, din zodia Vărsător.

Acest context poate trimite într-o adevărată luptă între ceea ce ne dorim și ceea ce primim, între simțul practic și cel revoluționar, între tradițional și nonconformism și vatrebui să dăm dovadă de mai multă flexibilitate în gândire.

Prognoza meteo de Florii. Vremea se răcește în aproape toată țara

Prognoza meteo emisă de specialiștii ANM arată că, de Florii, vremea se va răci în aproape toată țara, dar în extremitatea sudică temperaturile vor rămâne ridicate.

Vremea se răcește în cea mai mare parte a țării, dar în Lunca Dunării, maximele vor ajunge până la 21 de grade Celsius. De asemenea, se vor înregistra fenomene electrice în estul țării, iar în regiunile de munte, la altitudini mari, se vor înregistra precipitații mixte.

Șeful DRDP Craiova a fost plasat în arest la domiciliu. Bogdan Bratu este acuzat că ar fi folosit acte false la angajare

Judecătoria Sectorului 5 a dispus sâmbătă, 24 aprilie, arest la domiciliu pentru directorul general al Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri Craiova, Bogdan Bratu, în dosarul în care este acuzat că şi-a falsificat documentele de studii. Decizia nu este definitivă.

Primarul Bacăului, anchetat după ce a chemat noaptea pe teren un director din concediu, iar acesta și-a rupt piciorul

Edilul Bacăului, Lucian Daniel Stanciu Viziteu, este anchetat de ITM pentru că a provocat un accident de muncă, după ce a chemat de acasă, din concediu, un director pe care l-a pus noaptea să meargă alături de el pe teren, iar acesta și-a rupt piciorul.

Incidentul a pornit după ce un activist pentru drepturile animalelor a sărit, pe 9 aprilie, gardul adăpostului de câini administrat de primărie ca să surprindă eventualele condiții improprii în care ar fi ținute aici patrupedele, scrie Ziarul de Bacău.

Israelul nu înregistrează niciun deces cauzat de COVID-19, pentru prima oară de la 29 iunie 2020

Niciun deces din cauza covid-19 nu a fost înregistrat în Israel timp două zile consecutive, joi şi vineri, un astfel de bilanț având loc ultima oară la 29 iunie 2020, a anunțat Ministerul israelian al Sănătăţii.

Numărul celor decedați a rămas la 6.346 de la începutul pandemiei, potrivit unor date oficiale citate de BBC News.

De asemenea, din 35.207 de teste efectuate vineri, s-au înregistrat 129 de cazuri, o rată de 0,4%, în contextul în care peste jumătate din populaţia israeliană a fost vaccinată cu două doze de vaccin împotriva noului coronavirus.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima...
Păstrăv în crustă crocantă. Rețetă perfectă de Florii
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Sofia Vicoveanca, luată prin surprindere de Victor Rebengiuc: "Un exemplu de urmat". Gestul incredibil făcut de...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Peste 100 de prizonieri au evadat dintr-o închisoare afectată de inundații