Horoscopul zilei de 25 aprilie 2021. „Vărsătorii” se simt neînțeleși

Horoscopul zilei de 25 aprilie 2021. „Vărsătorii” se simt neînțeleși
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 septembrie 2021. Venus intră în zodia Scorpion / Foto: Pixabay.com
Publicat: 25/04/2021, 07:14

Horoscopul zilei de 25 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, atât Venus, planeta iubirii, cât și Mercur, planeta comunicării, ambele din zodia Taur, intră în careu cu Saturn, Marele Profesor al astrologiei, din zodia Vărsător.

Acest context poate trimite într-o adevărată luptă între ceea ce ne dorim și ceea ce primim, între simțul practic și cel revoluționar, între tradițional și nonconformism și vatrebui să dăm dovadă de mai multă flexibilitate în gândire.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 25 aprilie 2021

Dragoste

Astăzi va trebui să depui un real efort pentru a evita conflictele cu cei din jur, în special cu persoana iubită. Ai senzația că ceilalți nu te apreciază așa cum meriți.

Carieră și bani

S-ar putea să realizezi că este nevoie să-ți schimbi unele principii și strategii financiare pentru a debloca niște proiecte. Posibil să apară nemulțumiri și limitări din cauza banilor.

Sănătate

Nu o să te bucuri de energie așa cum ți-ai dori, de aceea ar fi de preferat să te odihnești corespunzător.

Horoscop zilnic Taur – 25 aprilie 2021

Dragoste

Azi ai senzația că partenerul te ignoră, că nu-i pasă de tine și te poți simți mai singur, neînțeles și posomorât.

Carieră și bani

Atenție mai mare la imaginea ta, la modul în care te expui în fața altora și la conflictele cu autpritățile care pot apărea astăzi. S-ar putea să realizezi că fără niște schimbări remarcabile în gândirea ta, atingerea unor obiective va întârzia.

Sănătate

Ești mai tensionat, mai agitat și mai irascibil decât de obicei și ar trebui să eviți stresul. Deși este duminică, ceva legat de sectorul profesional îți poate strica toată buna dispoziție.

Horoscop zilnic Gemeni – 25 aprilie 2021

Dragoste

Dcaă te afli într-o relație incipientă, va trebui să ai grijă la posibilele tensiuni care astăzi ating cote înalte. Nu este exclus să intervină distanțarea și chiar o ruptură.

Carieră și bani

Încearcă să eviți tot ce ține de sectorul profesional astăzi pentru că ai tendința de a vedea totul dintr-o perspectivă foarte negativistă și pesimismul de moment nu te va ajuta la nimic, dar te poate deprima.

Sănătate

Azi ești foarte sensibil la cuvintele celor din jur și poți avea senzația că toată lumea te critică. Este vorba de multă oboseală psihică, mult stres și ar trebui să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Rac – 25 aprilie 2021

Dragoste

Sunt posibile tensiuni financiare, atât în cuplu, cât și în cercul de prieteni, mai ales dacă la mijloc este o datorie neonorată. În cuplu poți avea senzația că partenerul te ignoră și nu te apreciază așa cum meriți.

Carieră și bani

Încearcă să nu duci la extrem un dialog profesional, cu un colaborator sau superior. Este duminică și ai putea profita de acest context pentru a-l amâna. Niște proiecte în care ești implicat pot suferi amânări și va fi nevoie de o schimbare de strategie.

Sănătate

Starea emoțională este destul de apăsătoarea stăzi și nu este exclus să fii mai conflictual cu cei din jur, mai pus pe ceartă din nimicuri.

Horoscop zilnic Leu – 25 aprilie 2021

Dragoste

Nevoia de a comunica cu cei din jur este mare, însă s-ar putea ca astăzi să nu te faci prea bine înțeles, de aceea ar fi bine să discuți întâi cu tine și să te pui de acord cu nevoile tale.

Carieră și bani

Evită astăzi tot ce vine din sectorul profesional. Nici comunicarea nu te ajută pentru că ești irsacinil și nici viziunile de viitor care-ți par sumbre sau, din contră, aspirațiile tale se pot izbi de rigiditatea altora. Ține cont că este nevoie de o schimbare de strategie profesională pentru a face pași în față.

Sănătate

Profită de ziua dea stăzi și ieși în natură, chiar dacă faci o scurtă plimbare prin parc. Poți vizita niște rude apropiate.

Horoscop zilnic Fecioară – 25 aprilie 2021

Dragoste

Încearcă să nu pui la suflet criticile celor din jur. Poate nu sunt reale și este doar o viziune de moment izbucnită la nervi.

Carieră și bani

Ai tebdința de a nu accepta alte idei și viziuni decât cele ale tale și asta te poate face mult mai conflictual, mai ales impunător în susținerea punctului de vedere.

Sănătate

Ești foarte agitat, tensionat și oboseala psihică își poate spune cuvțntul. Alege să te relaxezi ascultând muzică sau cu un masaj binemeritat.

Horoscop zilnic Balanță – 25 aprilie 2021

Dragoste

Se întrevăd tensiuni în cuplu, fie din cauza banilor, a cheltuielilor, fie din cauza lipsei de libidou care poate deranja partenerul.

Carieră și bani

Ești conflictual cu cei din jur și asta nu-ți poate aduce nimic bun. Încearcă să te gândești că este duminică și este, totuși, o zi liberă, în plus și sărbătoare.

Sănătate

Luna îți tranzitează zodia astăzi și nevoia de a te preocupa de tine este mare, însă ai tendința de a amâna totul și de a te agita și enerva din cauza asta.

Horoscop zilnic Scorpion – 25 aprilie 2021

Dragoste

Se întrevăd conflicte în cuplu și s-ar putea ca întocmai tăcerea ta, nevoia de interiorizare să stea la baza acestora. Te simți neîmplinit și nemulțumit de tot ce este în jurul tău.

Carieră și bani

Nici din punct de vedere al dialogurilor profesionale nu se anunță o zi mai bună, însă dat fiind că este duminică și sărbătoare, evită să te implici în discuții de acest gen.

Sănătate

Te poți simți mai obosit decât de obicei și ai nevoie de mai multă odihnă. Rezervă timp suplimentar pentru somn.

Horoscop zilnic Săgetător – 25 aprilie 2021

Dragoste

Nu ești deloc comunicativ, iar ideile care-ți trec prin minte sunt negativiste. Posibile tensiuni în cuplu din cauza reprimării unor sentimente și trăiri.

Carieră și bani

Un context profesional te poate enerva astăzi și te poate scoate din ritm. De preferat ar fi să eviți activitățile solicitante.

Sănătate

S-ar putea să realizezi că fără o schimbare în stilul de viață, starea de sănătate s-ar putea agrava.

Horoscop zilnic Capricorn – 25 aprilie 2021

Dragoste

Dacă te afli într-o relație de început s-ar putea ca astăzi, din cauza tensiunilor și a faptului că te simți neînțeles, te simți neiubit și neapreciat, să se încheie.

Carieră și bani

Atenție la excesul de autoritate pe care-l poți manifesta astăzi în relațiile cu cei din jur. S-ar putea să fii foarte radical și rece în atitudine.

Sănătate

Dacă ai făcut un plan de petrecere a timpului liber, acesta s-ar putea da peste cap astăzi, așa că nu te stresa suplimentar.

Horoscop zilnic Vărsător – 25 aprilie 2021

Dragoste

Se întrevăd tensiuni cu familia, mai corect spus ceea ce zilele trecute păreau tensiuni acum escaladează la gradul de conflicte.

Carieră și bani

Își trec fel și fel de idei și scenarii prin cap astăzi și poți fi mai conflictual cu cei din jur care nu-ți împărtășesc ideile.

Sănătate

Starea emoțională este apăsătoare, ai o viziune destul de sumbră și negativistă și de preferat ar fi să te dedici unor activități care știi că te binedispun.

Horoscop zilnic Pești – 25 aprilie 2021

Dragoste

Se întrevăd tensiuni în cuplu care pot lua naștere din gelozie sau posesivitate, însă faptul că nu le exprimi, ci le ții în interior pot deveni cu atât mai agresive pentru starea ta de spirit.

Carieră și bani

S-ar putea să conștientizezi că este nevoie să-ți schimbi radical modul de a comunica cu cei din jur și anumite tipare de gândire prea rigide, dacă vrei să ai relații liniștite.

Sănătate

Ești agitat la nivel mental și este posibil ca o serie de frici, tmeri și anxietăți să pună stăpânire pe tine. Trecutul devine astăzi mai apăsător ca niciodată, dar și faptul că nu poți comunica cu cineva cu cine ți-ai dori.

Horoscop săptămâna 19 – 25 aprilie 2021. Scorpionii pot avea surprize în relații

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 19 – 25 aprilie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 19 – 25 aprilie 2021 poate aduce o serie de surprize și situații neașteptate în plan sentimental, dar și financiar.

Săptămâna 19 – 25 aprilie 2021 se remarcă prin intrarea Soarelui și a lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Taur.

Acest context va activa puternic energia serioasă a Taurului și astfel și noi vom deveni mai practici, mai muncitori, dar și mai stabili și statornici în sentimentele noastre. Totodată, din punct de vedere financiar vom căuta siguranța.

Venus, planeta iubirii, aflată și ea în Taur, dar și Mercur, vor face o conjuncție cu Uranus, planeta neprevăzutului, deci ne putem aștepta la surprize în relațiile noastre, dar și la situații neașteptate cu impact financiar, la vești surprinzătoare și la o doză mai mare de instabilitate.

La finele săptămânii avem din nou parte de un eveniment astrologic important, o altă planetă schimbându-și semnul zodiacal.

Este vorba de Marte, planeta acțiunii, care va intra în zodia Rac, poziție din care ne va înfrâna emoțiile și dorința de a ieși la luptă, însă putem duce un adevărat război interior, dacă nu exteriorizăm ce trăim.

Cu Marte în Rac vom fi mai axați pe activitățile casnice și ne vom ocupa mai mult de siguranța noastră și a familiei.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2021

Horoscopul lunii aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna aprilie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Mercur în zodia Berbec, încă din data de 4 aprilie. Comunicarea și raționamentul nostru se vor activa, vom fi mai iuți la minte și mai direcți în exprimare.

Tranzitul va fi unul de scurtă durată, dat fiind că pe 19 aprilie, Mercur se mută deja în Taur, unde ne cere punerea în practică a ideilor pe care le avem.

În plan sentimental, până pe data de 14 aprilie, Venus, planeta iubirii, va traversa Berbecul, de unde ne va insufle pofta de viață, ne va face mai jucăuși și mai iubăreți, iar apoi va intra în domiciliul său, în zodia Taur, pentru a ne susține să ne consolidăm relațiile sentimentale.

Marte, planeta acțiunii, va continua să tranziteze zodia Gemeni până pe data de 23 aprilie, ipostază din care ne ține mintea în priză și ne susține în exprimare ți în promovarea ideilor noi, în expunerea punctului de vedere, acțiunile noastre fiind mult bazate pe ceea ce gândim în prezent, chiar ușor superficiale.

Ulterior, Marte se mută în zodia Rac, ipostază în care energia sa va fi mult diminuată și canalizată către interior. Nu vom dori să începem acțiuni noi, cât vom dori să păstrăm și să conservăm ceea ce avem.

Soarele va tranzita zodia Berbec până pe 19 aprilie, aproape de miezul nopții, iar ulterior va intra în semnul Taur, activând energia acestei zodii.

Pe data de 12 aprilie se formează Lună Nouă în Berbec, aspect care marchează noi începuturi în viața noastră, iar pe data de 27 aprilie avem o Lună Plină în Scorpion, moment al culegerii roadelor și al trecerii într-o nouă etapă de viață.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Fermierii aruncă tone de legume în timp ce samsarii din piețe vând marfa cu 200%...
BREAKING NEWS | A murit celebrul transgender Naomi
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja...
David Beckam, în război cu un actor cunoscut. Miza este uriașă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Schimbările climatice ar crește numărul de AVC-uri