8 ȘTIRI DE LA ORA 8 | Vladimir Putin amenință cu un „răspuns fulgerător și rapid” în cazul în care „cineva din exterior” intervine în războiul din Ucraina

8 ȘTIRI DE LA ORA 8 | Vladimir Putin amenință cu un „răspuns fulgerător și rapid” în cazul în care „cineva din exterior” intervine în războiul din Ucraina
Președintele rus Vladimir Putin / Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 28/04/2022, 08:00
Actualizat: 28/04/2022, 08:21

Președintele rus Vladimir Putin amenință că va răspunde cu o forță „fulgerătoare” în fața oricărui adversar din Occident care îndrăznește să se amestece în „operațiunea specială” din Ucraina.  

„Dacă cineva intenționează să intervină în evenimentele în curs (din Ucraina) din exterior și creează amenințări strategice inacceptabile pentru noi, atunci ar trebui să știe că răspunsul nostru la aceste lovituri va fi rapid, fulgerător”, a declarat Putin în timpul unei alocuțiuni în fața legislatorilor din Sankt Petersburg. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

„Balsam” pentru inima lui Putin: Expert militar din Ucraina, despre intervenția României în cazul unei invazii ruse în Republica Moldova

Expertul militar ucrainean Oleg Jdanov a declarat că se îndoiește de implicarea României în Republica Moldova, în eventualitatea unei agresiuni ruse. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 aprilie 2022. Capricornii sunt convingători

Horoscopul zilei de 28 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

VIDEO Ion Cristoiu, despre începerea celui de-al Treilea Război Mondial: „Este un război mondial declarat. Nu este vorba de un război declanșat de un nebun sau declanșat de o întâmplare”

Publicistul Ion Cristoiu a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție specială, transmisă live de Gândul. Acesta a vorbit despre ițele din spatele războiului, punctând și de ce consideră că acest conflict este unul gândit de multă vreme, nefiind ceva pornit la întâmplare. A deschis acest conflict  „Cutia Pandorei” dintre ruși și americani? Se joacă totul pe principiul: ei sau noi?  (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

Vasile Bănescu, în urma zvonurilor că Patriarhul Daniel ar fi grav bolnav: „Starea de sănătate a Părintelui Patriarh Daniel este una foarte bună”

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a afirmat, în legătură cu informațiile difuzate în spațiul online potrivit cărora Patriarhul Daniel are probleme de sănătate, că înaltul prelat are o stare de sănătate „foarte bună”. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

Ministrul Muncii îi îndeamnă pe români să nu mai accepte să fie plătiți cu salariul minim și cu diferența „în plic” la negru pentru că vor suferi la pensie

Ministrul Muncii, Marius Budăi, atrage atenția și totodată îi îndeamnă atât pe cetățeni cât și pe angajatori să nu mai accepte să fie plătiți cu salariul minim pe economie pe cartea de muncă și cu diferența „la plic” pentru acest lucru le va fi dăunător la pensie. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

Studenta criminală de la Facultatea de Medicină din Timișoara rămâne în închisoare. Instanța aprobase anterior eliberarea ei

Carmen Șatran, fosta studentă la Facultatea de Medicină din Timișoara care a fost condamnată pentru crimă la 19 ani și opt luni de închisoare rămâne în penitenciar. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

Puya a fost prins drogat la volan, în București. Rapperul a refuzat să dea declarații în fața polițiștilor

Rapperul Puya ar fi fost prins drogat la volan, miercuri la prânz, în București, în urma unui control de rutină al polițiștilor Brigăzii Rutiere. Dus la audieri, artistul ar fi refuzat să dea declarații. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția