Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 aprilie 2022. Capricornii sunt convingători

Publicat: 28/04/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 28 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Pluto se pregătește să intre în retrogradare în zodia Capricorn, însă înainte va forma un trigon cu Mercur din zodia Taur. Acest aspect oferă profunzime gândirii, spirit de observație și diplomație în exprimare. În plus, avem sentimentul că am luat cele mai bune decizii și asta ne dă încredere în raționamentul nostru.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Te poți bucura astăzi de o oportunitate financiară care sosește din sfera profesională. Este o zi care ajută mulți nativi să dea muncii lor valoarea reală și chiar încurajează la negocieri salariale. Dai dovadă de multă încredere în talentele și abilitățile tale și asta te ajută să te pui în valoare.

Horoscop zilnic Taur

Te bucuri de revelații și momente de conștientizare în care-ți dai seama că ești pe drumul cel bun și ai luat deciziile corecte până acum. Dai dovadă de profunzime în gândire și asta te ajută să abordezi totul cu multă înțelepciune.

Horoscop zilnic Gemeni

Nu este exclus ca astăzi să fii cuprins de melancolie, de frământări și temeri. În ciuda acestor gânduri, poți avea senzația unei protecții divine. Mulți nativi vor fi iertători cu cei care le-au greșit, ba chiar vor închide ochii la o trădare a partenerului.

Horoscop zilnic Rac

Contextul astologic te susține să te bucuri de această zi, cel mai probabil, în compania prietenilor sau a partenerului. Unii nativi fac o reuniune de grup și primesc idei și sfaturi bune de la cei din anturaj în privința materializării unui proiect sau plan de viitor.

Horoscop zilnic Leu

Te bucuri de spor în activitățile profesionale întreprinse și ai o mare putere interioară care te ajută să duci totul la bun sfârșit. Este o zi foarte bună să discuți cu superiorii despre sarcini, program sau alte schimbări pe care vrei să le faci la locul de muncă.

Horoscop zilnic Fecioară

Tu ai parte de multă înțelegere și suport din partea celor dragi, mai ales din partea partenerului de viață. Este o zi bună să planifici o călătorie sau să studiezi ceva ce ți-a trazit curiozitatea. O carte citită acum va veni cu multe învățăminte neașteptate și poți primi sfaturi înțelepte de la cei dragi.

Horoscop zilnic Balanță

Ai suportul astrelor să rezolvi chestiuni patrimoniale sau care au legătură cu zona intimă a cuplului. Capacitatea de analiză te va ajuta dacă ai de făcut o investiție, un partaj sau vrei să obții un credit imobiliar. În familie sunt posibile tensiuni din cauza unor cheltuieli.

Horoscop zilnic Scorpion

Tu te bucuri de susținerea astrelor în negocieri și poți semna un contract important. De asemenea, și în cuplu ai parte de o bună comunicare și înțelegere reciprocă. Poți lămuri multe neînțelegeri și poți ajunge la o cale de mijloc destu de ușor.

Horoscop zilnic Săgetător

Azi ai mai multă energie și muncești cu spor. Ai inspirația de moment necesară pentru a rezolva tot ce vine la locul de muncă, însă te vor ajuta și colegii. În plus, nu este exclus să te bucuri și de niște comisioane sau încasări mărișoare.

Horoscop zilnic Capricorn

Azi te simți biine, ești vesel și jovial. Petreci timp cu persoana iubită și copiii și poți clarifica o situație cu aceștia, maia les că ai mare putere de convingere asupra lor. Este un bun moment să descopere noi hobby-uri care să te unească de cei dragi.

Horoscop zilnic Vărsător

Contextul zilei îți aduce discuții plăcute cu familia și poți relua chiar și subiecte din trecut care au creat tensiuni între voi. Totodată, te poți aștepta și la stări melancolice. Poți lua niște decizii legate de cei dragi sau poate de o mutare, de regimul unei locuințe.

Horoscop zilnic Pești

Mercur te susține să stai la povești cu prietenii și să te faci plăcut de cei din anturaj. Totodată, ai putere de convingere asupra altora, mai ales asupra partenerului de viață. Este o zi foarte bună să iei o decizie legată de un proiect sau să faci o negociere mult râvnită.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
EXCLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Erupție excepțional de rară pe suprafața Soarelui! O furtună solară se îndreaptă spre Pământ