Andrew Tate, o nouă postare pe Twitter din închisoare: „România, o țară comunistă. Zero dovezi și zero probe, doar suspiciuni”

Andrew Tate, o nouă postare pe Twitter din închisoare: „România, o țară comunistă. Zero dovezi și zero probe, doar suspiciuni”
Frații Andrei și Tristan Tate / Sursa FOTO: Mihai Pop (Gândul)
Publicat: 30/01/2023, 00:01
Actualizat: 30/01/2023, 00:40

Andrew Tate acuză, într-o nouă postare pe Twitter, că România este o țară comunistă. Cu toate acestea, înainte să fie închis, le spunea fanilor că s-a mutat în țara noastră pentru i-ar fi mai ușor să scape de acuzațiile de viol.

Astfel, într-o înregistrare video adresată fanilor săi și abonaților de la „Hustler University”, Tate le explica motivele pentru care a ales să se mute în România, sugerând că i-ar fi mai ușor să scape de eventuale acuzații de viol, scrie Hotnews.

Milionarul britanic a afirmat în mesajul respectiv că aceasta ar constitui 40% din motivația care l-a făcut să plece din Marea Britanie și să se mute în România.

„Nu sunt un violator, dar îmi place ideea de a putea face ce vreau. Îmi place să fac ce vreau”, afirma Andrew Tate.

Acum, într-o nouă postare făcută pe Twitter, el susține că România este un stat comunist, nemulțumit de decizia instanței.

„România este o țară comunistă. Zero dovezi și zero probe, doar suspiciuni. Te vor închide în închisoare și vor încerca să te găsească vinovat de lucruri. Apoi îți vor risipi viața pe măsură ce eșuează. Te eliberează ani mai târziu și nici măcar nu își cer scuze”, acuză o nouă postare făcută pe pagina de Twitter a lui Tate.

Într-o altă postare pe pagina sa de Twitter, făcută sub formă de poezie, săptămâna trecută, el s-a plâns de condițiile din detenție, afirmând că este închis într-o celulă fără lumină în care sunt gândaci și păduchi.

Avocatul lui Andrew Tate a precizat, la începutul lunii ianuarie, că acesta nu are acces la telefon și că postările făcute pe pagina sa de Twitter sunt făcute, probabil, de un administrator cu care milionarul britanic ține legătura.

Frații Tate, reținuți la sfârșitul anului trecut

Andrew și fratele său, Tristan, au fost reținuți pentru 24 d eore, în data de 29 decembrie 2023, fiind acuzați de viol, constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de persoane, dar aceștia au negat toate acuzațiile care li se aduc. Ulterior, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile

Procurorii DIICOT afirmau, la momentul respectiv, că au identificat șase victime care au fost exploatate sexual de grupul infracțional.

Pe 10 ianuarie, Curtea de Apel București le-a respins contestația făcută la decizia de arestare preventivă luată la finalul anului trecut.

Zece zile mai târziu, Tribunalul București a dispus prelungirea mandatelor de arestare preventivă pentru milionarii britanici, alături de alte două persoane cercetate în dosar, o fostă poliţistă şi iubita lui Andrew Tate, cele două femei fiind acuzate de complicitate.

Joi, Andrew Tate și fratele său, Tristan, au fost duși din nou la DIICOT pentru a participa la perchiziţii informatice, după ce – cu o zi înainte – o acţiune similară a durat aproximativ opt ore.

La intrarea în sediul DIICOT, unul dintre cei doi fraţi a susținut că nu există probe împotriva lor şi că sunt persecutaţi pentru că au succes și sunt bogaţi.

„Întrebați Poliția ce probe are împotriva mea! Nu au nimic. Întrebați Poliția ce probe are împotriva mea! Nu există niciuna. Mă țin în arest din cauza presiunii mediatice. Mă persecută pentru că sunt bogat și pentru că am succes. Nu vă îmbogățiți în România!”, a acuzat Tristan Tate.

Miercuri, Andrew Tate le-a declarat reporterilor strânși în fața sediului DIICOT că rechizitoriul întocmit de procurori „este un dosar gol” și că știe că nu a făcut „nimic greșit”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă,...
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a...
FOTO. Așa arată tânăra care a apărut lângă un milionar și și-a mărit tariful, iar...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Mureș a fost prins de polițiști în timp ce îşi viola fiica
Cu EA a înlocuit-o Pescobar pe Larisa Popa! Cine este noul manager de la Taverna...
Irina Loghin, luată cu Salvarea!
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire,...
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Cum a sărbătorit Vladimir Putin după ce a câștigat alegerile din Rusia. Liderul de la...
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini...
Acte auto pe care ești OBLIGAT să le ai în ORIGINAL, în mașină
Noul smartphone de la Google, Pixel 9, vine cu o serie de îmbunătăţiri şi caracteristici...
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Lovitură pentru cei care vor să cumpere mașini SECOND-HAND. Ce s-a discutat în spatele ușilor...
Mister pentru pensionari. Cum se fac calculele și cu cât le cresc veniturile
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut...
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Nicolae Guță, părere sinceră despre vacanțele exotice. De ce nu a mers cântărețul niciodată în...
„Este un adult cu propriile planuri”. Cum se înțeleg, de fapt, Teo Trandafir și fiica...
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
Numărul căsătoriilor din China a crescut pentru prima oară în ultimii 10 ani